Motocicliștii au protestat pentru drepturile lor îmbrăcați în balerini (VIDEO)

Motocicliștii au protestat pentru drepturile lor îmbrăcați în balerini (VIDEO)

Uneori, motocicliştii şi bicicliştii trebuie să facă un adevărat balet pe stradă, pentru a putea scăpa nevătămaţi de „bizonii din trafic”.

Aşadar, în semn de protest pentru lipsa de respect cu care se confruntă, aceştia au decis să iasă pe motoare costumaţi în balerini.

Este o modalitate prin care vor să atragă atenţia că şi ei sunt participanţi la trafic iar soferii trebuie să fie mai atenţi când sunt la volan.

Zeci de motociclişti s-au costumat în balerini, într-un protest faţă de lipsa de atenţie de care au parte în trafic.

„Încercăm să atragem atenția participanților la trafic că și noi existăm pe aceste străzi. Vrem să le vedem reacțiile, la cum suntem îmbrăcați, cred că vor fi destul de hazliu”, a spus unul dintre motocicliștii participanți la marș.

Motocicliştii au parcurs traseul dintre Piaţa Victoriei şi Piaţa Unirii în hazul trecătorilor.

Motocicliștii au protestat îmbrăcați în balerini

Embed:

 

Ultima oră
11:28 - MAE: Românii nu vor mai putea să intre în Marea Britanie cu buletinul din octombrie 2021
11:12 - Klaus Iohannis, la congresul PNL: Sub scuza confruntării democratice firești nu se pot ascunde anumite derapaje și atacuri la persoană, precum cele la care am asistat / Menținerea unității partidului e esențială
11:01 - Raluca Turcan: Mă interesează ca votul să fie corect, iar PNL să livreze rezultate bune. Trebuie să iasă un premier întărit din acest congres (VIDEO)
10:49 - Surse: Mai mulți liberali din echipa lui Ludovic Orban ar fi început să rupă perdelele care ar fi secretizat votul la congres
10:30 - CONGRES PNL | Florin Cîțu, despre cei care protestează: „Și AUR, și USR, și PSD sunt în Opoziție, asta face Opoziția” (VIDEO)
10:28 - Ludovic Orban: Am convingerea că voi câștiga. Se alege între cel care a provocat criza guvernamentală și omul care vine cu soluția (VIDEO)
10:19 - Emil Boc: Liberalii au de ales între un președinte de partid cu un anumit bagaj și un premier cu anumite perspective / Nu am discutat despre reîmpărțirea portofoliilor, important e ca USR PLUS să revină la masa negocierilor (VIDEO)
10:04 - Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi nu mai face față numărului mare de pacienți. Număr record de internări
09:38 - Ludovic Orban: Preşedintele Klaus Iohannis este binevenit la Congresul PNL. Am încredere că vor fi respectate toate procedurile de vot
09:16 - Gina Pistol a vorbit, cu lacrimi în ochi, despre divorţul care a marcat-o