Trupul celui de-al treilea turist dispărut în Munţii Făgăraş a fost găsit. Corpurile vor fi recuperate pe calea aerului

Trupul celui de-al treilea turist dispărut în Munţii Făgăraş a fost găsit. Corpurile vor fi recuperate pe calea aerului
Foto: Adevarul

Salvatorii montani au găsit trupul celui de-al treilea turist din Iaşi care fusese dat dispărut în Munţii Făgăraş, informează mytex.ro. Corpul neînsuflețit a fost observat de salvatorii plecaţi cu elicopterul în misiunea de recuperare a celorlalte două trupuri, care au fost găsite marți.

La această oră, salvatorii montani acţionează pe calea aerului pentru a recupera trupurile celor trei turişti, doi bărbaţi de aproximativ 60 de ani şi fiul în vârstă de 18 ani al unuia dintre ei.

Octavian, un adolescent care abia împlinise 18 ani, şi Petru Andrieş, tatăl său, au plecat împreună cu un prieten, pe 30 martie, într-o expediţie în munţii Făgăraş. Totul pentru a-i împlini un vis lui Octavian, să cucerească vârful Moldoveanu pe timp de iarnă.

Din păcate, a fost ultima expediţie pentru cei trei. Dispariţia turiştilor a fost sesizată de stareţul mânăstirii Breaza, acolo unde îşi lăsaseră maşina.

Potrivit spuselor mamei lui Octavian, ultima dată vorbise cu fiul ei pe 1 aprilie. Atunci băiatul îi spusese că sunt condiţii grele pentru o expediţie pe munte.

Tags: