NEBUNIA ATINGE COTE ALARMANTE! O româncă vrea ca jurnaliștii să-i găsească alesul, un general american cu care s-a măritat pe Facebook, căsătorie oficializată de ONU și NATO

NEBUNIA ATINGE COTE ALARMANTE! O româncă vrea ca jurnaliștii să-i găsească alesul, un general american cu care s-a măritat pe Facebook, căsătorie oficializată de ONU și NATO

Jurnalista Claudia Andron a avut pare de o experiență cel puțin bizară. O româncă disperată a sunat-o în miez de noapte spunând că are mare nevoie de ajutorul său întrucât i-a fost șters contul de Facebook.

Fără a înțelege ce legătură are meseria sa cu contul de pe rețeaua de socializare a femeii, Claudia Andron o trimite “elegant la somnic” pe doamna agitată de la celalalt capăt al firului.

Dar nu scapă așa ușor. A doua zi, cu și mai mare insistență, femeia revine la jurnalista Bistrițeanul.ro pentru a-I rezolva o problemă demnă de scenariul unui film SF.

“Țineți-vă bine, puneți naibii jos cana de cafea și aveți grijă să nu aveți ceva în gură să vă am pe conștiință”, scrie Claudia pe site-ul personal.

“S-a măritat cu un general american pe Facebook, prin mesagerie – cum naiba nu știu că așa se face?!? – și a oficializat căsătoria ONU și cu NATO. Mă, un tip, minunea lui Dumnezeu, se înțeleg perfect (în română că generalu’ american vorbește perfect româna) numa că acum e rănit în Afganistan, Siria, peste tot, prin toate țările, și ea vrea să-i trimită 2500 de dolari să-l salveze că e și mort de foame. Acum, #JackJohnSmithcumnaibaîlcheamă nu mai e de găsit că i-a făcut cineva nefăcuta și i-a șters contul și moare ăla dacă nu-i poate trimite banii să-l salveze. Eu să sun acum la consulatul ONU și al NATO să-l găsesc #JackJohnSmithcumnaibaîlcheamă să-i poată trimite banii că-i moare iubirea și nimeni n-o ajuta că a sunat ea peste tot până să ajungă la mine”, povesteşte jurnalista.

În încercarea de a o convinge că este victima unei înşelătorii grave şi că trebuie să meargă la poliţie, Claudia Andron a primit o droaie de Dumnezei și multe mustrări pentru că nu își face treaba și nu rezolvă cazuri importante ale cetățenilor.

“Am încheiat discuția cât de cât elegant și l-am felicitat cu glas tare pe ăla din jurul ei care i-a șters contul de Facebook. Deșteaptă mișcare!”, conchide aceasta.