Nicușor Constantinescu a adus la DNA documentele prin care Spitalul Sf. Ioan confirmă că suferă de cancer (VIDEO)

Nicușor Constantinescu a adus la DNA documentele prin care Spitalul Sf. Ioan confirmă că suferă de cancer (VIDEO)
Foto: B1 TV

Președintele Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, s-a prezentat, joi, la sediul DNA din București, cu raportul de expertiză medcicală semnat de medicii de la Spitalul „Sfântul Ioan”.

În documente se confirmă diagnosticul de cancer de prostată, stabilit de medicii americani.

Constantinescu spune că va solicita procurorilor să-i permită deplasarea în SUA, unde va fi supus unui tratament experimental pentru faza extrem de avansată a bolii sale.

Acesta a mai declarat că acțiunile DNA sunt abuzive, iar „hărțuiala” la care sunt supuți diferiți reprezentanți ai administrațiilor locale trebuie să înceteze. „Serialul ăsta cu Zoro în România a continuat şi ieri cu preşedintele CJ Duicu de la Mehedinţi. Este coleg cu mine de partid şi exact aceeaşi înscenare s-a produs şi acolo şi veţi urmări săptămânal astfel de evenimente în toată România până la alegerile din noiembrie. Este evident că se încearcă denigrarea aleşilor PSD, PNL şi toţi cei care deranjează actuala putere de la Cotroceni. Chestiunea este de la Cotroceni pentru că nu Guvernul a făcut acest sistem”, a declarat Constantinescu.

Nicușor Constantinescu, la DNA

Urmăriți B1TV.ro și pe