Nicușor Constantinescu, filmat în timp ce fumează la o terasă din New York, deși susține că este bolnav: „O năpârcă m-a filmat pe o bancă” (VIDEO)

Nicușor Constantinescu, filmat în timp ce fumează la o terasă din New York, deși susține că este bolnav: „O năpârcă m-a filmat pe o bancă” (VIDEO)

Baronul de Constanţa, Nicuşor Constantinescu, ar vrea să stea în Statele Unite ale Americii până în octombrie. Magistraţii Tribunalului Bucureşti au amânat judecarea cererii depuse de avocaţii preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa pentru data de 23 iulie.

Asta după ce mandatul de arestare emis pe numele lui Nicuşor Constantinescu a fost anulat. Între timp, un român stabilit în New York a postat pe un site de socializare imagini filmate cu telefonul mobil în care apare baronul de Constanţa.

În filmuleț, acesta apare la o terasă din New York în timp ce fumează o țigară, susţine un utilizator care îşi spune LULU Newyorkezul şi care a postat filmările pe Facebook. 

Internautul a scris că baronul de Constanţa arată bine-mersi, umblă şi fumează deşi medicii susţin că e periculos să călătorească.

Nicușor Constantinescu a confirmat ulterior că el este cel care apare în imagini.

„Ce e de comentat? O năpârcă m-a filmat pe o bancă fumând o țigară! Deci concluzia filmului e că nu sunt bolnav, ci benchetuiesc prin restaurante?! P.S.: „relaxarea” mea e printre capotele mașinilor!. Așa zisa mea relaxare reprezintă un popas pe o bancă printre mașini parcate tendențiols. Textul, coroborat cu micro-imaginile postate, sugerează mincinos că de fapt eu sunt sănătos tun! Faptul că mă deplasez parțial, că mănânc sau că încă trăiesc, derajează năpârcile! Le doresc sănătatea mea!”, a reacționat baronul de Constanța.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Cristinel Dragomir, spune că a păstrat legătura cu Nicuşor Constantinescu.

Instanţa a decis să ridice mandatul de arestare emis pe numele baronului de Constanţa, după ce apărătorii săi au depus mai multe acte prin care arată că viaţa acetsuia ar fi pusă în pericol dacă ar fi adus în ţară. Chiar Nicuşor Constantinecsu a declarat pentru B1 Tv că nu ar supravieţui unui transport.  Din documentele depuse la dosar se mai arată că  preşedintele CJ Constanţa a fost mutat 200 de km la un spital privat din new York. Acum, avocaţii  baronului au făcut o nouă cerere ca Nicuşor Constantinecsu să poate să-şi prelungească şederea peste Ocean până în luna octombrie. Spolicitarea va fi discutată pe 23 iulie.

Nicușor Constantinescu, filmat pe o terasă din SUA