Nouă condamnare pentru Sergiu Băhăian: 10 ani de închisoare, pentru înşelăciune

Nouă condamnare pentru Sergiu Băhăian: 10 ani de închisoare, pentru înşelăciune
Foto: gandul.info

Sergiu Băhăian, condamnat în octombrie la 12 ani de închisoare pentru că a înşelat opt firme, a primit, luni, o nouă condamnare: zece ani de închisoare, tot pentru înşelăciune.

Decizia Curții de Apel București este definitivă, informează Mediafax.

Curtea de Apel Bucureşti a admis apelurile formulate de Băhăian şi de ceilalţi inculpaţi din dosar, a desfiinţat sentinţa dată de Tribunalul Capitalei, la fondul dosarului, în 6 iunie 2013 şi a hotărât să reducă pedepsele dictate atunci.

Astfel, prin decizia de luni, instanţa l-a condamnat pe Băhăian la patru ani de închisoare, adăugând un spor de şase ani, astfel că acesta are de executat zece ani de detenţie.

Dan Negureanu a primit 11 ani de închisoare, după ce la fondul dosarului fusese condamnat la 13 ani de detenţie.

În acelaşi dosar, Edward Marian Mărculescu şi Gheorghe Vasilache au primit câte 10 ani de închisoare, cu unul mai puţin decât condamnările din decizia Tribunalului Capitalei.

Ultima oră
21:34 - Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, despre introducerea vaccinării periodice împotriva COVID-19: „Cred că putem să ne gândim ca la vaccinarea antigripală”
21:13 - Ioana Mihăilă, despre testarea periodică a medicilor nevaccinați din fonduri proprii: “Semnalele pe care le-am primit sunt bune”/ “Aproximativ 58% din personalul sanitar este vaccinat”
20:55 - Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, anunță creșterea plăților pentru medicii de familie care vaccinează la domiciliu
20:35 - O familie de români a plecat cu Tico la mare, în Grecia, fără roată de rezervă. Ce au pățit pe drum cei patru pasageri și cum arăta portbagajul (FOTO)
20:33 - Ioana Mihăilă, despre posibile restricții pentru nevaccinați: „Nu e vorba doar despre accesul în mall-uri, e vorba de spații publice închise neesențiale, în weekend”
20:15 - Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, dezvăluie cel mai pesimist scenariu privind valul 4: „Peste 1.500 de cazuri pe zi”
19:55 - OMS recomandă guvernelor din Europa creșterea numărului de teste gratuite anti-COVID-19, pe fondul evoluției variantei Delta
19:38 - CNCAV: Peste 16.500 persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore
19:17 - Eduard Novak, primul ministru care va participa la Olimpiadă, în calitate de sportiv. Când se vor desfășura Jocurile Paralimpice
19:13 - Reluarea programelor bilaterale și a dialogului la nivel guvernamental, principalul subiect de pe agenda vizitei ministrului de Externe, Bogdan Aurescu, la Chișinău