Nouă răniți, după ce un autocar cu 46 de pasageri s-a răsturnat în județul Brașov: Oamenii mergeau la mănăstirea Prislop (VIDEO)

Nouă răniți, după ce un autocar cu 46 de pasageri s-a răsturnat în județul Brașov: Oamenii mergeau la mănăstirea Prislop (VIDEO)

Un autocar cu 46 de pasageri s-a răsturnat sâmbătă dimineaţă pe DN1, la ieşirea din localitatea braşoveană Codlea.

Nouă persoane au ajuns la spital, iar restul pasagerilor au fost preluaţi de un alt autocar. Din primele cercetări efectuate de poliţişti, se pare că şoferul autocarului nu a respectat distanţa regulamentară faţă de o căruţă care circula regulamentar.

A acroşat-o şi s-a răsturnat pe marginea drumului.

Imediat, la locul accidentului au sosit mai multe echipaje de urgenţă pentru a oferi primele îngriji medicale pasagerilor răniţi.

Pasagerii au fost preluaţi de alt autocar şi îşi vor continua traseul către mănăstirea Prislop.

Şoferul de 54 de ani care a provocat accidentul a rămas la faţa locului pentru a discuta cu poliţiştii care au deschis o anchetă în acest caz pentru a determina cu exactitate modul în care s-a răsturnat autocarul.

Autocar răsturnat în județul Brașov

Tags:
Ultima oră
13:14 - Cât de serioase sunt de fapt controalele la vamă privind certificatul COVID. Român, întors din Grecia „Nici măcar nu s-a obosit să vadă că cei din documente corespund măcar ca număr cu cei din mașină”
12:59 - Bilanțul epidemiologic, în creștere: 233 de cazuri noi de infecție cu coronavirus și 6 decese raportate de INSP în 24 de ore. La ATI sunt 60 de pacienți cu COVID-19
12:51 - PSD: Am atacat în instanță măsura restrângerii disproporționate a participării la mitinguri (DOCUMENT)
12:34 - COVID-19: Obiectivul privind vaccinarea cu cel puțin o doză a 70% din populația adultă, atins în SUA
12:30 - Juan Carlos I și-ar dori să revină în Spania. Suspectat de nereguli financiare în țara sa, regele emerit spaniol duce o viață de lux în Emiratele Arabe Unite
11:47 - Spargeri auto în serie în Grecia. Românii, luați la țintă de hoți: „Poliția nu face nimic”
11:35 - Larisa Iordache: „Am încercat și am sperat până în ultima clipă pentru această finală olimpică. Din păcate, iar, drumul meu este împietrit…”
11:25 - Cod galben de disconfort termic ridicat în București și în 10 județe, valabil în intervalul 2-5 august. Dinu Mărășoiu: Chiar și nopțile sunt călduroase (VIDEO)
11:17 - Anchetă în cazul atletei Krystsina Tsimanouskay, forțată să părăsească Jocurile Olimpice, după ce l-a criticat pe Lukașenko. Belarus riscă sancțiuni dure
10:51 - Produse expirate de ani de zile la o terasă din Timiș. Sorin Șușanu, pe B1 TV: Discutăm despre o gamă largă de produse. Inclusiv condimentele și produsele din trusa medicală erau expirate (VIDEO)