O aeronavă Tarom care zbura de la Cluj la Bucureşti s-a întors pe aeroportul clujean din cauza unor probleme tehnice

O aeronavă Tarom care zbura de la Cluj la Bucureşti s-a întors pe aeroportul clujean din cauza unor probleme tehnice

O aeronavă Tarom care a decolat, joi, de pe Aeroportul „Avram Iancu” din Cluj, cu destinaţia Bucureşti, s-a întors pe aeroportul clujean după 12 minute, din cauza unor probleme tehnice, informează Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor companiei, decizia a fost luată de comandant „în urma unor avertizări” la bord. Potrivit unui comunicat de presă al companiei Tarom, „în urma unor avertizări la bordul aeronavei ATR 42-500, comandantul a decis revenirea pe aeroportul din Cluj-Napoca”.

Aeronava  care decolase, joi, în jurul orei 11.00, spre Bucureşti, a aterizat fără probleme la Cluj-Napoca.

„În avion erau 48 de pasageri, care au revenit în aeroport şi urmează să plece cu o altă aeronavă spre destinaţie”, a declarat directorul Aeroportului „Avram Iancu” din Cluj, David Ciceo.

După revenirea pe aeroportul din Cluj, cei 48 de pasageri vor decola din nou spre București cu alte curse ale companiei aeriene, se mai arată în comunicatul Tarom.

Ultima oră
23:25 - Alexandru Rafila, despre testarea obligatorie, pe banii lor, a medicilor care refuză vaccinarea: Îi va enerva. Cum să-i pedepsești? Tu ai nevoie de ei pentru valul 4 al pandemiei și vii să-i ameninți? (VIDEO)
23:11 - Raed Arafat, primele declarații după tragedia de la Biblioteca Națională: Aceste accidente denotă că nu s-a asigurat zona foarte bine
22:48 - Alexandru Rafila: N-avem încă 5 milioane de persoane vaccinate cu ambele doze, dar am văzut un clip postat de premier. Eu știu că atunci când ai un eșec, nu faci un videoclip ca să sărbătorești (VIDEO)
22:38 - Cutremur în Vrancea. Seismul produs luni seara este cel de-al 11-lea înregistrat în România, în ultimele două zile
22:22 - Cipru introduce măsuri mult mai stricte pentru prevenirea COVID-19. Ce acte trebuie să aibă turiștii la intrarea în țară și în spațiile publice
22:12 - Virgil Guran (PNL): Sper că nu se dau bani la rectificare contra voturi. Vedem atunci… / Avem colegi cărora li s-au scos niște dosare / Serviciile au intervenit prin partide. Asta nu trebuie să se mai întâmple (VIDEO)
21:35 - Virgil Popescu, ministrul Energiei: OMV nu poate vinde acțiunile de la Petrom către o altă companie fără acordul statului român
21:30 - Violeta Alexandru: Rectificarea bugetară nu trebuie să pară ca și când ar fi o vânătoare de vrăjitoare, ca și cum așteptăm la cotitură un pretext contra unor miniștri
21:01 - Revoltă într-o comunitate din Spania, după ce un român a fost bătut până la comă de mai mulți interlopi. Indivizii, cunoscuți pentru faptul că atacă oamenii doar ca să se distreze (VIDEO)
20:53 - Alertă pentru turiștii din Bulgaria. Canicula a provocat importante incendii de vegetație