O bătrână de 80 de ani a ajutat un echipaj de raliu să pună pe roți o mașină răsturnată (VIDEO)

O bătrână de 80 de ani a ajutat un echipaj de raliu să pună pe roți o mașină răsturnată (VIDEO)

O bătrână de 80 de ani a ajutat, în timpul Raliului Aradului de săptămâna trecută, să fie repusă pe roți o mașină răsturnată, relatează Libertatea.

În momentul în care mașina echipajului format din Raul Olesch și Denisa Nechita s-a răsturnat într-un șanț, doi bărbați și o bătrână de 80 de ani ce se aflau în zonă le-au sărit în ajutor.

Cu toate că au pierdut 13 minute pentru a repune pe roți mașina, cei doi au reușit să încheie proba.

Am avut nevoie de mai mulţi spectatori, să ne ajute să întoarcem maşina. Surprinzător a fost ajutorul venit de la o bătrână de 80 de ani. Cu ajutorul ei am reuşit să punem maşina pe roţi şi a fost foarte fericită că ne-am putut continua traseul. Am pierdut 13 minute, dar am reuşit să terminăm”, a declarat copilotul Denisa Nechita.

Bătrână de 80 de ani, ajută la repunerea pe roți a unei mașini răsturnate

Embed:
Tags:
Ultima oră
23:56 - Alertă la Bușteni. Salvamontiștii au intervenit pentru recuperarea unui bărbat căzut într-o râpă
23:47 - Grav accident rutier pe litoral. O femeie a fost lovită de o mașină, în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni. A fost solicitat și elicopterul SMURD
23:46 - Variante pentru începerea cursurilor. Sorin Cîmpeanu: Nu voi intra peste autonomia universitară. Respect deciziile universităților și dacă sunt provaccinare, le și încurajez (VIDEO)
23:29 - MAE, atenționare de călătorie pentru turiștii care merg în Spania: coduri galben și portocaliu de caniculă, vijelii și ploi torențiale
23:11 - Claudiu Năsui: Avem o problemă cu sărăcia. Suntem campioni europeni la sărăcie în muncă / Ce spune ministrul despre măsura Zero taxe pe salariul minim (VIDEO)
22:51 - Emilian Imbri: Toți cei care sunt, în prezent, în ATI nu sunt vaccinați. Sunt și persoane tinere internate (VIDEO)
22:12 - Octavian Jurma, avertisment cu privire la valul patru: Majoritatea cazurilor de COVID-19 sunt cu varianta Delta. Relaxarea este înspăimântătoare (VIDEO)
22:11 - De ce nu sunt desființate pensiile speciale? Claudiu Năsui: Nu e consens în coaliție. USR-PLUS, cu 15% în Parlament, trebuie să mobilizeze 51%. Când vezi votul, vezi adevărata poziționare a unui partid (VIDEO)
21:51 - Turiștii se plâng de prețurile de pe litoral. Cât trebuie să plătești pe un colac și o pereche de papuci de plajă la Mamaia dacă le-ai uitat acasă
21:35 - Claudiu Năsui: Clasa politică a inventat funcții inutile ca să existe salarizare pentru unii. Vrem să schimbăm legislația, să desființăm sinecurile. Cred că românii nu-și dau seama câte sinecuri sunt în statul român (VIDEO)