O fetiță de 3 anișori a intrat în COMĂ… după ce a înghițit medicamentele bunicii

O fetiță de 3 anișori a intrat în COMĂ... după ce a înghițit medicamentele bunicii

O fetiță de trei ani din comuna Vaideeni, județul Vâlcea, a înghițit mai multe medicamente, astfel că a fost dusă de urgență, miercuri seara, la un spital din București, cu un elicopter SMURD, potrivit Agerpres.

Copila, care a fost lăsată nesupravegheată de către părinți, ar fi ingerat din medicamentele pentru hipertensiune ale bunicii, ajungând în comă la UPU Pediatrie de la Spitalul Judeţean. Ulterior, a fost transferată la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din București, anunță Ambulanța Vâlcea.

„Fetiţa a fost dusă iniţial la spitalul din Horezu, dar pentru că starea ei se înrăutăţise, medicii de aici au decis să o transfere la Spitalul Judeţean. Pe drum, în ambulanţă, a devenit comatoasă, medicul care o însoţea decizând să ia legătura cu cei de la SMURD pentru a fi transportată la Bucureşti. A fost intubată şi stabilizată la UPU Pediatrie din Râmnicu Vâlcea, ulterior cadrele medicale de aici hotărând să o trimită la Bucureşti. Nu ştiu care este starea ei, dar cu siguranţă dacă s-a decis transferul starea ei este critică”, a precizat Adrian Popescu, purtătorul de cuvânt al SAJ Vâlcea, pentru Agerpres.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe