Inspectorii Direcției Sanitar-Veterinare Bacău fac verificări cu privire la un lot de carne de curcan care ar putea fi contaminată cu salmonella. Din primele informații, este vorba despre 300 de kilograme de carne, provenită de la o firmă din Prahova și care a ajuns la o societate din Bacău, iar ulterior și în Botoșani, transmite B1 TV.
Reprezentanţii Autorităţii Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor au declarat pentru Mediafax că a fost depistată o cantitate de şase kilograme de carne cu salmonella, din care s-au recolatat probe şi care au fost reţinute. Acestea provin dintr-un lot de peste 300 de kilograme, produs la sfârşitul lunii noiembrie.
Se fac cercetări pentru a se depista întreaga reţea unde a fost distribuită marfa.
Mai multe probe din carnea respectivă au fost trimise la București pentru analize
Citeşte integral pe: http://www.observatorulph.ro/viata-prahovei/26628-o-firma-din-prahova-suspectata-ca-a-vandut-carne-de-curcan-cu-salmonella
Copyright © observatorulph.ro
Citeşte integral pe: http://www.observatorulph.ro/viata-prahovei/26628-o-firma-din-prahova-suspectata-ca-a-vandut-carne-de-curcan-cu-salmonella
Copyright © observatorulph.ro
Citeşte integral pe: http://www.observatorulph.ro/viata-prahovei/26628-o-firma-din-prahova-suspectata-ca-a-vandut-carne-de-curcan-cu-salmonella
Copyright © observatorulph.ro