O nouă zi cu caniculă în toată țara: Temperaturile trec și de 35 de grade (VIDEO)

O nouă zi cu caniculă în toată țara: Temperaturile trec și de 35 de grade (VIDEO)

Marți va fi o nouă zi cu temperaturi ridicate în aproape toată țară, în anumite zone se vor înregistra și peste 35 de grade.

Oana Catrina, metereolog ANM, a interevenit telefonic pentru B1TV și a oferit lămuriri. "Trebuie să precizăm faptul că vremea se menține călduroasă, izolat caniculară, în Lunca Dunării unde sunt așteptate cele mai ridicate temperaturi, ce vor atinge pragul de caniculă de 35 de grade.

În ceea ce privește regimul precipitațiilor vorbim de averse, averse însoțite de fenomene electrice și intesificări ale vântului se vor semnala în partea de sud-vest, vest precum și în zonele deluroase și montane

Până la ore 10 este în vigoare o atenționare meteorologică de tip nowcasting ce vizează fenome specifice instabilității atmosferice și vorbim de averse ce vor depăși izolat 30 de litri pe m2, căderi de grindină de mici dimensiuni și frecvente descărcări electice pentru zona județului Caraș Severin".

O nouă zi cu caniculă în toată țara: Temperaturile trec și de 35 de grade

#DIRECT_ONE_tkagrj#

Ultima oră
23:58 - Incendiu la groapa de gunoi a municipiului Arad, în zona CET. A fost emisă avertizare RO-ALERT pentru localitățile de pe direcția de propagare a fumului (FOTO)
23:47 - Un copil de 4 ani a murit, după ce mașina condusă de mama lui s-a răsturnat într-un pârâu din Caraș-Severin. Femeia nu avea permis, iar în mașină se mai aflau alți trei copii ai săi
23:22 - Urși filmați pe străzile localității Borca. IJJ Neamț: De fiecare dată când sunt martorii unor astfel de situații, cetățenii să sune la 112 și să nu încerce să se apropie (VIDEO)
22:59 - O fetiță de 5 ani a murit și o altă fată, de 6 ani, a fost rănită în județul Mureș. Un copac smuls de furtună a cazut peste ele
22:34 - Al treilea weekend de proteste în Franța: Mii de oameni au ieșit pe străzile Parisului pentru a reclama extinderea certificatului verde și obligativitatea vaccinării pentru personalul sanitar. Au existat și ciocniri (VIDEO)
21:55 - Turiști evacuați pe mare în Sicilia și Bodrum, din cauza incendiilor de vegetație. În Turcia, oamenii au fost nevoiți să părăsească mai multe sate și zone de vacanță, iar lupta cu flăcările devastatoare continuă (VIDEO)
21:09 - Bogdan Aurescu, discuție cu omologul israelian despre incidentul din strâmtoarea Hormuz, soldat cu moartea unui român și a unui britanic. MAE: Partea română e în contact inclusiv cu SUA și Marea Britanie
20:43 - Olimpiu Moruțan ar fi ajuns la un acord de principiu cu Galatasaray. Ce spune Gigi Becali despre transfer: „Eu am cerut 10 milioane”
20:25 - PMP: Miniștrii USR nu au dreptul să închidă subiectul CFR. Dorim clarificarea situației de la CFR, care pare a avea conotații penale, și solicităm demiterea celor responsabili de haosul creat pe calea ferată
20:01 - Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 1 – 7 august 2021. Putem începe lucruri de mare anvergură pentru noi și putem elimina tot ceea ce ne deranjează în mod agresiv (VIDEO)