O pungă cu 170.000 lei a fost furată dintr-o maşină a Poştei, în Craiova

O pungă cu 170.000 lei a fost furată dintr-o maşină a Poştei, în Craiova

Un angajat al Poștei a reclamat miercuri că o pungă în care se afla suma de 170.000 de lei, destinată plăţii pensiilor şi mandatelor poştale în localitatea Balş, a fost furată dintr-o maşină a instituţiei.

El a precizat că a lăsat punga cu bani în maşină, pentru a transporta alte colete din clădire la autoturism, iar când s-a întors la maşină a descoperit că banii dispăruseră.

„Poliţiştii craioveni au fost sesizaţi despre că dintr-o autoutilitară care se afla în incinta Centrului Regional de Tranzit al Poştei Române din Craiova a fost sustrasă o pungă în care se afla suma de 170.000 de lei, bani care nu erau depozitaţi în cutia de valori destinată transportului de valori monetare, motiv pentru care s-a întocmit un dosar penal şi se fac verificări pentru furt şi neglijenţă în serviciu faţă de angajatul Poştei Române pentru că nu a respectat procedurile speciale de transport a valorilor monetare”, a declarat Alin Apostol, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Dolj, citat de Mediafax.

Din cercul de suspecţi alcătuit de poliţişti fac parte angajaţii Poştei care se aflau la muncă în momentul respectiv, precum şi salariatul care a anunţat lipsa banilor.

Tags: