CAPTURĂ de proporții a vameșilor: 34 de cetăţeni din Iran şi Irak, prinși încercând să treacă ilegal graniţa (VIDEO)

CAPTURĂ de proporții a vameșilor: 34 de cetăţeni din Iran şi Irak, prinși încercând să treacă ilegal graniţa (VIDEO)

Un număr de 34 de cetăţeni din Iran şi Irak au fost prinşi de poliţiştii de frontieră în timp ce încercau să treacă ilegal graniţa prin punctul de frontieră Nădlac.

Cei 19 bărbați, 8 femei și 7 copii erau ascunşi într-un automarfar ce ar fi trebuit să transporte şerveţele, informează Știripesurse.

Aceștia erau înregistraţi ca solicitanţi de azil în România, iar un cetăţean bulgar în vârstă de 51 de ani, aflat la volanul unui autocamion înmatriculat în Bulgaria, însoţit de un cetăţean francez de origine turcă, în vârstă de 59 de ani intenționau să-i bage ilegal în țară.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

„Procedându-se la exploatarea datelor din analiza de risc specifică, poliţiştii de frontieră arădeni au procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport. Astfel, în interiorul camionului au fost descoperite ascunse 34 de persoane, dintre care 19 bărbaţi, 8 femei şi 7 copii, adulţii având vârste cuprinse între 18 şi 35 de ani, iar copiii, între 3 şi 7 ani. Verificările preliminare au relevat faptul că cei în cauză sunt cetăţeni din Iran şi Irak, înregistraţi ca solicitanţi de azil în România”, au transmis autoritățile.