Lia Olguţa Vasilescu, înainte de CEx-ul PSD: Vor trebui să fie niște excluderi. Nu putem fi șantajați de colegii de partid pentru că au pierdut o funcție

Lia Olguţa Vasilescu, înainte de CEx-ul PSD:  Vor trebui să fie niște excluderi. Nu putem fi șantajați de colegii de partid pentru că au pierdut o funcție

Se anunţă război deschis în PSD înainte de Comitetul Executiv de luni! Olguţa Vasilescu, una din cele mai influente voci din CEx, a anunţat public că ea vrea să fie excluderi în formaţiune în rândul celor care contestă felul în care conduce Liviu Dragnea.

„Este foarte posibil să fie excluderi. Nu este vorba de președintele PSD dacă colaborează bine, este vorba de ce se întâmplă în Parlamentul României. Nu putem fi șantajați de colegii de partid pentru că au pierdut o funcție. Eu îmi păstrez pentru mâine ce vreau să spun într-o ședință de partid. Dacă avem o soluție agreată de majoritatea, nu ar fi o problemă. Nu știu dacă e parlamentar sau nu, orice vot în Parlament este bun, când îți strică majoritatea și îi împinge și pe alții, atunci nu cred că ar trebuie să avem rețineri cu atât mai mult cu cât se vor îndrepta către PSD mai mulți parlamentari. Din punctul meu de vedere vor trebui să fie niște excluderi”, a declarat Vasilescu, la Antena 3.

De altfel, aceste excluderi sunt discute duminică seară într-o întâlnire pe care Liviu Dragnea o arde cu greii PSD la Parlament. În cadrul acesteia, liderul PSD vrea să vadă de ce susţinere beneficiază în interior pentru a decide ce se va întâmpla în şedinţa de luni. (Detalii AICI)