Olivia Steer: Rujeola nu există. Curtea Supremă din Germania a decis că…

Olivia Steer: Rujeola nu există. Curtea Supremă din Germania a decis că...

Olivia Steer a susținut că existența rujeolei nu a fost până acum dovedită de niciun specialist, motiv pentru care Curtea Supremă din Germania a decretat că ”rujeola nu există”.

Acesta a mai scris că, în România, rata vaccinării împotriva rujeolei a ajuns sub 45%.

”Dupa aproape cinci ani de lupta grea provaccinista, prin eforturile comune ale tuturor ministrilor sanatatii, premierilor, medicilor cu state vechi de plata la producatorii de medicamente, blogggeriilor cumparati pe 5 lei, mass media, pe 10 lei, cit si trollilor ce se gudura la o bere si un mic, rata vaccinarii impotriva rujeolei a ajuns sub 45%, la nivel de tara!

E vorba de acea boala ce se credea ca ar fi provocata de un virus, dar a carui existenta nu a putut fi dovedita de nici un cercetator/biolog/virusolog/imunolog, in ciuda premiului de 100.000 euro pus in joc, de un biolog neamt. Drept pentru care, in lipsa oricaror probe stiintifice, Curtea Suprema din Germania a decretat ca „rujeola nu exista”, iar ca vaccinarea s-a facut din „motive sinistre””, a scris Olivia Steer, pe Facebook.

De la debutul epidemiei de rujeolă, numărul total de decese a ajuns la 52. De asemenea, numărul total de persoane confirmate cu rujeolă, la nivel naţional, este de peste 12.700, conform datelor Institutului Naţional pentru Sănătate Publică (INSP).

Tags: