Omul de afaceri Dan Nicorescu a fost jefuit în vila sa de lux, din Bucureşti

Omul de afaceri Dan Nicorescu a fost jefuit în vila sa de lux, din Bucureşti
Foto: Facebook / Dan Nicorescu

Afaceristul Dan Nicorescu, în vârstă de 53 de ani, a fost tâlhărit, marţi, în propria casă aflată într-o zonă rezidențială din Nordul Bucureștiului. Alerta a dat-o iubita milionarului.

Omul de afaceri Dan Nicorescu, jefuit în propria casă

Omul de afaceri Dan Nicorescua fost jefuit în amiaza mare, în propria casă, o vil[ de aproximativ 4 milioane de euro, aflată într-o zonă de lux din Capitală.

Alerta a fost dată la 112 de iubita afaceristului.

„Astăzi, în jurul orei 14.00, prin apel 112, o femeie a sesizat faptul că în locuinţa partenerului ei au patruns doi bărbaţi necunoscuţi, care prin violenţă i-au sustras o sumă de bani şi bijuterii. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 2, care au asigurat zona, până la momentul preluării cazului de către Serviciul Investigaţii Criminale din Poliţia Capitalei, urmând a fi stabilită situaţia de fapt şi de drept” potrivit comunicatului transmis de Poliţia Capitalei, transmite Adevarul.

Dan Nicorescu este unul dintre cei mai bogați români

Nicorescu este unul dintre cei mai bogaţi oameni din România,. Acesta s-a făcut remarcat în lumea bună nu doar datorită afacerilor de succes pe care le deține, ci și prin pasiunea pe care o are pentru mașinile de lux. Excentricul milionar păstrează în garaj mai multe exemplare de colecție care, în total, valorează aproximativ trei milioane de euro. Între acestea se numără: Lamborghini Aventador (250.000 de euro), Aston Martin DBS Superleggera (350.000 de euro), Rolls Royce Phantom Coupe (500.000 de euro), Bentley Continental GT (300.000 de euro) dar şi cel mai rapid Ferrari din lume, Superfast 812, în valoare de 450.000 de euro.

Dan Nicorescu, în vârstă de 53 de ani, este originar din Târgovişte şi a fost acţionar la Banca Românească. Conform presei centrale, a făcut avere din afaceri cu fier vechi. Apoi, şi-a extins afacerile şi în zona imobiliară.

Nicorescu a fost cercetat penal în 2008 pentru că ar fi intrat cu Bentley-ul său de peste o sută de mii de euro în alte cinci maşini parcate.