Opera Națională, un nou concert magic în aer liber: ‘O seara minunată, o stare de grație. În sfârșit ne-am întors pe scenă și în fața publicului’ (VIDEO)

Opera Națională, un nou concert magic în aer liber: 'O seara minunată, o stare de grație. În sfârșit ne-am întors pe scenă și în fața publicului' (VIDEO)

Opera Națională București este din nou alături de public şi lansează Stagiunea Estivală 2020. În fiecare weekend, până pe 22 august, iubitorii de artă se vor putea delecta cu o serie de concerte în aer liber, intitulate „Seri de Operă Estivale”.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Opera Naționalã, concerte în aer liber pânã pe 22 august

Dupã o perioadã îndelungatã în care activitatea artiștilor a fost opritã din cauza pandemiei de coronavirus, parfumul concertelor va reveni la Opera Naționalã din București.

Printre stele și miros de flori, ariile spun povești diferite în fiecare searã.

“Am cântat în această seară cu mare drag și multă bucure, că în sfârșit ne-am întors pe scenă și în fața publicului. Se crează la fiecare spectacol o stare de grație a artistului, care se transmite și în public”, a declarat pentru B1 TV Silvia Sorina Munteanu, prim solistă Opera Națională București.

Soliștii au urcat pe scenã nerãbdãtori sã împartã bucuria revederii cu publicul.

“A fost o seară frumoasă, o seară minunată. Ne-am pregătit pentru eveniment și ne dorim să reîncepem cât mai curând activitatea normală”, a spus Vasile Chișu, bariton Opera Națională București.

“Pentru mine ca artist este fantastic că am o satisfacție reală de a împărți toată munca, din nou, cu publicul”, a spus Zsuzsana Cerveni, soprană Opera Națională București.

Accesul la concerte se va face cu minimum o orã înaintea evenimentului, în condiții de siguranțã și respectând normele în vigoare în contextul actual al pandemiei de coronavirus, în timp ce biletele se pot achiziționa doar online.

Ultima oră
00:50 - Pacientul zero cu Omicron din Italia și-a infectat toată familia: „Situația e sub control. Vaccinul a funcționat excelent în cazul nostru”
00:20 - Octavian Jurma: Valul 4-Delta ne-a lovit ca un tsunami. Dacă infecţiozitatea noii variante de coronavirus se confirmă, valul 5-Omicron ne va lovi ca un trăsnet
00:06 - Valeriu Gheorghiță: Sunt indicii că Omicron este o variantă de scăpare de protecția anticorpilor, ceea ce reprezintă o problemă
00:03 - Marea Britanie confirmă 11 infectări cu varianta Omicron. Unele nu au legături cu deplasările în Africa de Sud
00:03 - Angajaţi ai Spitalului Judeţean din Botoşani, prinşi când încercau să fure mâncarea bolnavilor. Ce sancțiuni au primit
23:22 - Lionel Messi a câştigat Balonul de Aur pentru a 7-a oară. Cine este „Atacantul anului” (VIDEO)
23:08 - Brașov: Înghesuială în Piața Sfatului la aprinderea luminițelor de Crăciun
22:58 - Adrian Câciu (PSD): Primăriile să se digitalizeze și să cunoască nivelul veniturilor, să primească subvenție numai cine are nevoie / Despre problema termiei în Capitală: Nu s-a făcut nici înainte, nici acum (VIDEO)
22:32 - Un nou val de scumpiri lovește România în prag de sărbători. Sindicalist: „Vom mânca un cozonac mai scump cu 30%”
22:21 - Adrian Câciu (PSD), ministrul Finanțelor: Nicușor Dan a ales să facă marketing politic pe problema termiei. E o retorică a victimizării personale în care eu nu vreau să intru / Banii din buget se dau în baza unui algoritm (VIDEO)