Operațiune dramatică de salvare: Un muncitor a fost scos de sub un mal de pământ după trei ore de eforturi (VIDEO)

Operațiune dramatică de salvare: Un muncitor a fost scos de sub un mal de pământ după trei ore de eforturi (VIDEO)

Salvare miraculoasă pentru un muncitor din judetul Argeş. Bărbatul de 55 de ani a fost scos după ce a stat nu mai puţin de trei ore sub un mal de pământ, informează B1 TV. Omul lucra la reţeaua de canalizare, când un şanţ s-a surpat peste el. ITM Argeş a deschis o anchetă pentru a stabili dacă bărbatul avea contract și dacă au fost îndeplinite normele de protecție și siguranță în muncă.

Bărbatul de 55 de ani a fost scos la suprafaţă conştient după trei ore de eforturi. Muncitorul se afla sub malul de pământ la o adâncime de aproximativ cinci metri după ce un şanţ s-a surpat peste el. El lucra reţeaua de canalizare în satul Bujoi din comuna argeșeană Bogați.

Acesta a fost dus în stare gravă la spital.

Un muncitor a fost scos de sub un mal de pământ după trei ore de eforturi

#DIRECT_ONE_swo2kp#

”La fața locului am trimis un echipaj SMURD, unul de terapie intensivă mobilă și o autospecială de primă intervenție și comandă. Persoana era acoperită în totalitate. Colegii mei au reușit să-l salveze. Este conștient, stabil”, a declarat Daniel Bădițeanu – purtător de cuvânt ISU Argeș.

Incidentul a ajuns în atenţia reprezentanților Inspectoratului Teritorial de Muncă Argeș. Aceştia au deschis o anchetă în urma căreia vor stabilit dacă bărbatul rănit avea contract legal de muncă și dacă au fost îndeplinite normele de protecție și siguranță în muncă.

Urmăriți B1TV.ro și pe