Opt persoane reţinute în Capitală, într-un dosar de evaziune, cu prejudiciu de 57 milioane de lei

Opt persoane reţinute în Capitală, într-un dosar de evaziune, cu prejudiciu de 57 milioane de lei

Opt persoane au fost reținute, vineri seara, în urma unor percheziții la un grup specializat  în evaziune fiscală şi spălare de bani, care ar fi cauzat un prejudiciu de 57 de milioane de lei.

Poliţiştii au pus în aplicare 18 mandate de percheziţie domiciliară şi 10 mandate de aducere, pentru destructurarea unui grup specializat în evaziune fiscală şi spălare de bani.

În urma cercetărilor efectuate, a reieşit că doi dintre suspecţi ar fi contractat în numele a două societăţi comerciale mai multe lucrări de construcţii, pe care, ulterior le-ar fi subcontractat pentru sume de bani mult mai mici sau le-ar fi executat chiar cu angajaţii proprii, relatează Mediafax.

Aceştia ar fi înregistrat achiziţii fictive de la 12 societăți comerciale, transferând astfel sumele de aproximativ 114.000.000 de lei, 5.000.000 de euro şi 506.000 de dolari americani, bani care ulterior ar fi fost retraşi in numerar prin intermediul altor societaţi cu comportament de tip fantomă.

Ultima oră
00:49 - Asztalos Csaba (CNCD), despre minoritățile sexuale: Sunt concetățeni care suferă, nu sunt tratați în demnitatea lor umană. Prejudecățile sunt exploatate / Subiectul, parte din așa-zisul război hibrid-mediatic promovat de Rusia (VIDEO)
23:43 - Restanțierii la energie electrică și gaze vor putea fi debranșați. Guvernul a abrogat prin OUG prevederea care interzicea deconectarea rău-platnicilor pe perioada stării de alertă
23:37 - Incendiu de vegetație în Corbeanca. Flăcările s-au răspândit rapid din cauza vântului
22:48 - Grecia, în lupta cu flăcările. Incendiile de vegetație pun în pericol orașele de la periferia Atenei: Este dramatic! Tuturor ne este frică (VIDEO)
22:48 - Irineu Darău, candidatul-surpriză la șefia USR-PLUS: Sunt foarte multe probleme interne. Ceva trebuie să se schimbe în conducerea partidului. Abia aștept dezbaterile cu cei doi contracandidați (VIDEO)
22:24 - Situație dramatică în Grecia. Românii plecați în vacanță au primit avertizarea RO-Alert, din cauza incendiilor puternice de vegetație. O autostrada este închisă
22:10 - Sfârșitul unei ere | Ce performanțe a reușit Leo Messi la FC Barcelona: Lista trofeelor câștigate
22:04 - Cod roșu de vijelii și ploi torențiale, valabil în România. Rafalele vor depăși 100 km/h
21:56 - Acoperișul unui bloc din Lupeni, smuls de vântul puternic și aruncat peste mașini. Două autoturisme au fost avariate (FOTO)
21:45 - E oficial: Aventura lui Leo Messi la Barcelona s-a terminat. Anunțul clubului