Oradea: Şofer al unei firme de salubrizare, mort într-o intersecţie, sub roţile maşinii unui coleg

Oradea: Şofer al unei firme de salubrizare, mort într-o intersecţie, sub roţile maşinii unui coleg
Foto: adevarul.ro

Un tânăr de 36 de ani, din Oradea, a murit, marți, după ce a vrut să își ajute un coleg de muncă într-o intersecție, fiind prins și zdrobit sub roțile mașinii acestuia.

Tânărul era angajat al firmei RER Ecologic Service și încercase să-şi ajute un coleg aflat în faţa sa în coloana din intersecţie, după ce acesta frânase la semaforul de culoare roşie, iar cabina autospecialei de salubritate pe care o conducea a fost rabatată. În timp ce bărbaţii încercau să repună cabina la loc, autospeciala s-a pus în mişcare, a străbătut intersecţia, a lovit o bordură, a virat brusc spre stânga şi l-a prins sub roţi pe tânărul de 36 de ani, care alergase după maşină ca să o oprească.

Pe traiectoria sa, autospeciala, care fusese scoasă din viteză fără să-i fie trasă frâna de mână, a mai tamponat un autoturism oprit la semafor pe sensul opus, iar apoi s-a oprit într-un stâlp, relatează Mediafax.

Bărbatul de 36 de ani nu a mai putut fi salvat de medicii de pe ambulanță.

Ultima oră
08:19 - De astăzi, românii nevaccinați anti-COVID-19 care se întorc din Grecia sunt obligați să intre în carantină, la revenirea în țară
23:58 - Incendiu la groapa de gunoi a municipiului Arad, în zona CET. A fost emisă avertizare RO-ALERT pentru localitățile de pe direcția de propagare a fumului (FOTO)
23:47 - Un copil de 4 ani a murit, după ce mașina condusă de mama lui s-a răsturnat într-un pârâu din Caraș-Severin. Femeia nu avea permis, iar în mașină se mai aflau alți trei copii ai săi
23:22 - Urși filmați pe străzile localității Borca. IJJ Neamț: De fiecare dată când sunt martorii unor astfel de situații, cetățenii să sune la 112 și să nu încerce să se apropie (VIDEO)
22:59 - O fetiță de 5 ani a murit și o altă fată, de 6 ani, a fost rănită în județul Mureș. Un copac smuls de furtună a cazut peste ele
22:34 - Al treilea weekend de proteste în Franța: Mii de oameni au ieșit pe străzile Parisului pentru a reclama extinderea certificatului verde și obligativitatea vaccinării pentru personalul sanitar. Au existat și ciocniri (VIDEO)
21:55 - Turiști evacuați pe mare în Sicilia și Bodrum, din cauza incendiilor de vegetație. În Turcia, oamenii au fost nevoiți să părăsească mai multe sate și zone de vacanță, iar lupta cu flăcările devastatoare continuă (VIDEO)
21:09 - Bogdan Aurescu, discuție cu omologul israelian despre incidentul din strâmtoarea Hormuz, soldat cu moartea unui român și a unui britanic. MAE: Partea română e în contact inclusiv cu SUA și Marea Britanie
20:43 - Olimpiu Moruțan ar fi ajuns la un acord de principiu cu Galatasaray. Ce spune Gigi Becali despre transfer: „Eu am cerut 10 milioane”
20:25 - PMP: Miniștrii USR nu au dreptul să închidă subiectul CFR. Dorim clarificarea situației de la CFR, care pare a avea conotații penale, și solicităm demiterea celor responsabili de haosul creat pe calea ferată