Alertă la Oradea! Un deținut A EVADAT. Poliția a împânzit orașul

Alertă la Oradea! Un deținut A EVADAT. Poliția a împânzit orașul
Foto: Bihon.ro

Evadare spectaculoasă din Penitenciarul Oradea.

Un deținut a reușit să fugă de la un punct de lucru din afara penitenciarului, au anunţat reprezentanţii unităţii de detenţie.

„În vederea capturării deţinutului, au fost dispuse măsuri specifice respectiv: blocarea căilor de acces pe posibilele direcţii de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unităţii precum şi cooperarea cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Bihor, Inspectoratul Judeţean al Jandarmeriei Bihor şi Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Bihor”, transmite purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Oradea Adina Bîrda, potrivit Bihon.ro

Deținutul fugar are 32 de ani, și se numește Felegyhazi Sandor.

Poliția este pe urmele sale. Deţinutul era îmbrăcat cu o pereche de blugi de culoare neagră, bluză tip camuflaj, fără fermoar, încălţăminte sport de culoare neagră.Ca semnalmente, bărbatul are o statură atletică, păr negru, faţă ovală, ten măsliniu, frunte lată, sprâncene arcuite, ochi căprui, nas drept, gura mică.

Pentru orice informaţie cu privire la deţinutul din fotografie, populaţia este solicitată să formeze numărul unic de urgenţe 112 sau Penitenciarul Oradea la numerele de telefon : 0259/419881, 0259/419882.

Tags: