Oradea: Un mecanic auto a murit într-un accident provocat de un client

Oradea: Un mecanic auto a murit  într-un accident provocat de un client

Un mecanic auto de 35 ani a murit, miercuri, într-un accident produs pe şoseaua de centură a municipiului Oradea, de un client al său cu care testa maşina acestuia adusă pentru reparaţii, relatează Mediafax.

Potrivit martorilor, şoferul unui BMW care circula pe şoseaua de centură a municipiului Oradea a pierdut controlul volanului din cauza vitezei şi a intrat pe contrasens, fiind lovit de o autoutilitară care circula regulamentar.

În urma impactului, un tânăr de 35 de ani, de profesie mecanic auto, care era pasager în BMW, şi-a pierdut viaţa, iar şoferul autoturismului şi cel al autoutilitarei au fost transportaţi la spital.

„Pasagerul din autoturism a fost prins între fiare, iar când l-am scos din maşină era în stop cardio-respirator. Bărbatul de 35 de ani a fost resucitat vreme de o oră şi jumătate, dar fără succes. Am încercat să-i mai dăm o şansă, dar din nefericire a decedat”, a declarat medicul Marius Ţundrea din cadrul SMURD Bihor.

Conform medicului, cei doi şoferi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean, cel al autoutilitarei având un traumatism toraco-abdominal provocat de impactul cu airbag-ul, iar cel din BMW mai multe leziuni.

Un coleg de serviciu al mecanicului auto a declarat că maşina în care acesta se afla aparținea unui client al său și o testau împreună întrucât avea o eroare la computerul de bord.