Pandemia de coronavirus, dintr-o perspectivă astrologică. Cristina Demetrescu: Toate țările sunt guvernate de aceleași stele, dar cei de la putere fac diferența (VIDEO)

Pandemia de coronavirus, dintr-o perspectivă astrologică. Cristina Demetrescu: Toate țările sunt guvernate de aceleași stele, dar cei de la putere fac diferența (VIDEO)

Cristina Demetrescu a interpretat, duminică, în direct pe B1 TV, pandemia de coronavirus și efectele sale dintr-o perspectivă astrologică. Ea a explicat că „toate țările sunt guvernate de aceleași stele”, ceea ce înseamnă că „noi primim aceleași influxuri astrale”, dar că diferența dintre națiuni rezultă din „felul în care cei care au putere gestionează toată această situație”.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Pandemia de coronavirus, dintr-o perspectivă astrologică. Cristina Demetrescu, în direct pe B1 TV

„Stelele sunt de vină, nu-i așa? Să dăm vina pe univers! Un an inedit, complicat, cu foarte multe provocări. Ne provoacă pe fiecare să gestionăm – adică putem să gestionăm noi sau pot să gestioneze alții, cumva, pentru noi. Pentru că stelele se așază la fel, universul este la fel pentru toți. Adică toate țările sunt guvernate de aceleași stele, noi primim aceleași influxuri astrale. Pentru fiecare țară în parte – România, oricare altă țară – stelele acestea se așază și ele pe niște case astrologice mai bune sau mai puțin bune. Diferența între țări este felul în care cei care au putere gestionează toată această situație, ori la noi zona aceasta politică arată ca un pendul. Se trece dintr-o extremă, în cealaltă. După luna mai, când a intervenit perioada de relaxare, a retrogradat și Jupiter. Jupiter este o planetă care este prinsă în această matrice astrală a pandemiei, împreună cu alte două planete foarte grele cu care se întâlnește foarte rar, dar este și o planetă care guvernează legile, justiția, felul în care o lege poate să se dea prost”, a afirmat astrologul Cristina Dumitrescu.

Ea susține că „noi avem mai multe tipuri de interese. Interesul personal, ideea de a apăra drepturile omului, ideea de a salva economia sau ideea de a supraviețui pe această perioadă a acestui virus, care nu știe carte. Nu știe nici astrologie, nu știe nici carte, el știe că are un program. Este un program – nici de asta nu cred că este conștient, ce se întâmplă cu el însuși, dar există acolo un program care spune că, pe toată această perioadă, noi trebuie să ne modernizăm. Noi trebuie să învățăm. Societatea a făcut niște progrese extraordinare, adică unde mai credeam noi că poți să depui niște documente online fără să te mai prezinți la bancă sau să scanezi o hârtie cu semnătura ta și să o trimiți online. Ce vremuri interesante trăim și cât de repede progresăm dacă ne pune cineva pistolul la tâmplă!”.

Ce a mai spus astrologul

„Dincolo de lucrul acesta, Jupiter acesta, care este legat de legi, își încetează retrogradarea undeva în luna septembrie, și am văzut în ultima perioadă, tocmai pentru că pe zona puterii, acolo unde se află Președintele, Guvernul, primul-ministru, dar și, mai nou, lucru pe care eu nu prea l-am luat în calcul până acum, Curtea Constituțională, avem doi malefici. Sunt Luna Neagră și Marte, care vor sta foarte multă vreme. Este vorba despre Zodia Berbecului, care este zodia lucrurilor noi și a lucrurilor cu care nu este nimeni obișnuit, pentru că nu au mai fost. Este vorba despre gestionarea acestei situații”, a adăugat Cristina Demetrescu.

România a înregistrat, sâmbătă, un nou record negativ la nivel de cazuri noi de COVID-19, cu 889 de îmbolnăviri depistate pe un interval de 24 de ore. Situația a devenit îngrijorătoare pentru alte state din Europa.