Panică în centrul Capitalei: Un bărbat a încercat să jefuiască o bancă folosind un pistol cu bile (VIDEO)

Panică în centrul Capitalei: Un bărbat a încercat să jefuiască o bancă folosind un pistol cu bile (VIDEO)
foto: .publika.md

UPDATE 10:45: Perimetrul băncii a fost izolat de către polițiștii criminaliști, iar aceștia iau amprente. De asemenea, a fost adus și un câine special antrenat pentru a-i lua urma bărbatului care a încercat să jefuiască banca.

Angajații băncii sunt audiați de către polițiști pentru a se stabili exact care este firul desfășurării evenimentelor. Se pare că suspectul era îmbrăcat cu haine de culoare închisă, a intrat în bancă și a amenințat angajații sucursalei cu un pistol, după care le-a cerut o sumă de bani. Totuși. aceștia au acționat butonul de panică, iar bărbatul a fugit de la fața locului.

O tentativă de jaf a avut loc la o bancă din centrul Capitalei, arată B1 TV. Mai exact, un bărbat neidentificat a intrat în sediul băncii localizat pe Nerva Traian, în sectorul 3 al Bucureștiului, având asupra sa un pistol cu bile.

Din primele informații, acesta nu a sustras nimic de la locul faptei, doar intrând și ieșind din clădire. Imaginile de pe camerele de supraveghere urmează să fie preluate de către poliție pentru a se stabili cine este bărbatul care a încercat să jefuiască banca.

Un bărbat a încercat să jefuiască o bancă folosind un pistol cu bile

#DIRECT_ONE_5pamlx#

Ultima oră
20:44 - Criza facturilor | Virgil Popescu: Vom pune în lege obligativitatea furnizorilor de a nu debranșa, de a reface facturile întocmite eronat și de a nu percepe penalități / Nimeni nu rămâne cu banii dați și nerecuperați (VIDEO)
20:30 - De ce au explodat prețurile facturilor la energie. V. Popescu, ministrul Energiei: „Eu cred că nu a fost incompetență” (VIDEO)
20:22 - Kim Jong-un face angajări. Condiții extrem de stricte pentru bodyguarzi
20:12 - Ministrul Energiei a anunțat noile măsuri în criza facturilor la electricitate și gaze naturale. Explicațiile lui Virgil Popescu (VIDEO)
19:41 - Andreea Bălan vrea să-și cumpere apartament în Dubai. Cum arată locuința pe care a pus ochii. „Investiția ar fi ceva, dar se poate plăti în rate, în 2 ani” (VIDEO, GALERIE FOTO)
19:23 - Cătălin Zmărăndescu (Survivor), criticat și de fiul său: „Eu v-am spus despre caracterul său. Și-a dat cu tesla-n cap” (VIDEO)
19:17 - Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat | Emilia Șercan: Ponta a invocat aceeași scuză și a rămas fără titlul de doctor / În universitățile militare impostura a fost încurajată / Sistemul a reacționat la dezvăluiri, blocând accesul la teze (VIDEO)
18:38 - Simona Halep şi-a aflat adversara din turul 2 de la Australian Open 2022. E o sportivă care a fost prinsă dopată în urmă cu trei ani
18:26 - Suedia nu mai fuge de virus: a fost eliminată obligativitatea prezentării testului COVID la intrarea în țară
18:15 - Laurențiu Reghecampf, umilit de Anamaria Prodan: El săracul are minte cât furnica. A ajuns de râsul țării. Îl vor fetele doar cât are bani