Părinții lui Ionuț, la protestul anti-maidanezi: Copilul meu trăia dacă nu erau câinii comunitari

Părinții lui Ionuț, la protestul anti-maidanezi: Copilul meu trăia dacă nu erau câinii comunitari

Câteva zeci de persoane s-au adunat, vineri seară, în Piața Romană din București, la protestul în care se cere rezolvarea problemei câinilor fără stăpân.

Printre manifestanți, care protestează pașnic pentru a-l comemora pe Ionuț Anghel, se află și părinții acestuia.

”Sper să schimbăm ceva, să nu se mai întâmple așa ceva. Sper să ne gândim bine ce alegem, copii sau maidanezii? Dacă nu erau maidanezii, copilul nostru ar fi trăit. Chiar dacă se rătăcea, era găsit și era în viață acum. Este o anchetă în desfășurare și așteptăm să vedem cine se face vinovat de moartea copilului nostru”, a spus mama lui Ionuț, băiatul de doar patru ani care a murit atacat de maidanezi. 

Tatăl băiatului a spus că problema a ajuns la cote alarmante, ținând cont de numărul maidanezilor și speră ca moartea ”unui copil nevinovat să nu fie degeaba”.

Participanţii s-au adunat, în jurul orei 19.00, pe trotuarul din zona Coloanelor, unde a fost aşezată o fotografie a copilului de patru ani sfâşiat de câini, lângă care sunt puse lumânări şi candele.

Protestul acestora nu a fost însă aprobat de Primărie.

Proteste anti-maidanezi la Piata Romana

Embed:

Ultima oră
11:47 - Spargeri auto în serie în Grecia. Românii, luați la țintă de hoți: „Poliția nu face nimic”
11:35 - Larisa Iordache: „Am încercat și am sperat până în ultima clipă pentru această finală olimpică. Din păcate, iar, drumul meu este împietrit…”
11:25 - Cod galben de disconfort termic ridicat în București și în 10 județe, valabil în intervalul 2-5 august. Dinu Mărășoiu: Chiar și nopțile sunt călduroase (VIDEO)
11:17 - Anchetă în cazul atletei Krystsina Tsimanouskay, forțată să părăsească Jocurile Olimpice, după ce l-a criticat pe Lukașenko. Belarus riscă sancțiuni dure
10:51 - Produse expirate de ani de zile la o terasă din Timiș. Sorin Șușanu, pe B1 TV: Discutăm despre o gamă largă de produse. Inclusiv condimentele și produsele din trusa medicală erau expirate (VIDEO)
10:45 - Lider al opoziției din Belarus, găsit mort în Ucraina. Autoritățile de la Kiev investighează o posibilă crimă
10:25 - Explozie la sediul central al IGSU din București. Un electrician a suferit arsuri grave și a fost dus de urgență la Spitalul Floreasca (VIDEO)
10:12 - Românii sosiți în Grecia, uimiți de prețurile scăzute din stațiuni: Șezlonguri și umbrele de plajă gratis. În Mamaia, turiștii scot din buzunar și 75 de lei
09:52 - Larisa Iordache nu participă în finala olimpică la bârnă de la Tokyo 2020. Gimnasta a abandonat din cauza durerilor
09:45 - UPDATE. Două persoane au murit în accidentul rutier grav de pe DN 1, iar alte trei au fost duse la spital