Participanţii la festivalul Untold din Cluj-Napoca au pus pe jar echipele de intervenţie! Peste 1600 de tineri au avut nevoie de îngrijiri medicale (VIDEO)

Participanţii la festivalul Untold din Cluj-Napoca au pus pe jar echipele de intervenţie! Peste 1600 de tineri au avut nevoie de îngrijiri medicale (VIDEO)
foto: voceatransilvaniei.ro

Peste 1.600 de tineri care au participal la festivalul UNTOLD au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au consumat droguri și alcool în exces. Aceştia au primit asistență medicală în cadrul spitalului mobil amplasat în zona stadionului Cluj Arena. Alţi vizitatori au stârnit admiraţie prin simpla participare la festival. Este vorba despre primarul Emil Boc, care a demonstrat că ştie să se distreze, arată B1 TV.

Participanţii la Festivalul Untold au avut parte de distracţie cât cuprinde, dar şi de intervenţii medicale pe măsură. În cele patru zile ale Festivalului Untold, echipajele din Punctul Medical Avansat și cele mobile au acordat asistență medicală de urgență unui număr de 1.640 de persoane.

Peste 1600 de tineri care au participat la Untold au avut nevoie de îngrijiri medicale

#DIRECT_ONE_9i52c7#

Dintre persoanele asistate, 35 au fost transportate la spital pentru investigații medicale de specialitate. Zilnic, circa 150 de pompieri-salvatori, alături de medici, asistenți și paramedici voluntari, au fost mobilizați pentru a răspunde în cazul producerii unor incidente, au precizat cei de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Cluj.

Cei care au avut nevoie de îngrijiri medicale consumaseră alcool în exces, dar şi droguri. La festivalul din Cluj-Napoca au participat peste 30.000 de turişti străini, au anunţat autorităţile locale.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
19:32 - Șeful Pentagonului nu consideră iminentă o invazie a Chinei în Taiwan. Lloyd Austin: Bejingul vrea să stabilească un nou normal
19:08 - Jens Stoltenberg (NATO): Ucrainenii au fost capabili să ia orașul Liman, iar asta demonstrează că fac progrese și pot să respingă forțele ruse
18:42 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Horoscopul chinezesc în Luna Câinelui sub element Metal Yang. Predicțiile pentru fiecare zodie (VIDEO)
18:02 - George Simion i-ar fi tăiat microfonul Dianei Șoșoacă la protestul din Piața Victoriei. Senatoarea s-a înfuriat: „Ăsta e Simion. Trădătorul. Și-a bătut joc de AUR. Rușine!” (GALERIE FOTO)
17:45 - Un bărbat a murit după ce un bolovan s-a prăbușit pe mașina sa în Defileul Jiului
17:28 - Al cincilea mesaj Ro-Alert pentru locuitorii din Roșia Montană: Evacuarea preventivă, imperativ necesară pentru protejarea vieții dumneavoastră. Există pericolul ca barajul Tăul Mare să cedeze
17:13 - UPDATE: Incendiu în incinta Ocolului Silvic Măneciu. Suprafața afectată, aproximativ 1.000 de metri pătrați. Se acționează și pentru protejarea unui depozit de carburanți
17:00 - VIDEO. Un fost fotbalist din Liga 1 a fost pe teren la dezastrul din Indonezia: „Unii suporteri au încercat să vină după noi la cabine. Din ce știu, au murit 200 de fani și doi polițiști”
16:24 - Doi bărbați au fost împușcați într-un târg din județul Bacău. Scandalul a început de la prețul de la prețul strugurilor, spun polițiștii
15:10 - Primele imagini cu armata ucraineană intrând victorioasă în Lîman. A fost a lui Putin o zi