Pasajul Unirii din București, inundat după o ploaie torențială. Traficul în zonă, blocat mai multe ore

Pasajul Unirii din București, inundat după o ploaie torențială. Traficul în zonă, blocat mai multe ore

Pasajul Unirii din București a fost blocat mai multe ore vineri dimineață după ploaia torenţială din noaptea de joi spre vineri.

După doar câteva minute de averse, zona centrală a oraşului s-a inundat. Pradă furtunii au picat trotuarele, staţiile de autobuz şi pasajele. Traficul în zona pasajului Unirii a fost deviat pe ambele sensuri.

Apa în pasaj a ajuns la circa o jumătate de metru după ce sistemul de canalizare nu a mai făcut față șuvioaielor de apă. Șapte autospeciale au fost solicitate pentru intervenție.

Ca urmare a restricționării circulației, traficul dinspre Bulevardul Cantemir, decongestionat în lunile de vară, s-a aglomerat din nou.

Pasajul Unirii inundat

Embed: " />
Ultima oră
00:49 - Asztalos Csaba (CNCD), despre minoritățile sexuale: Sunt concetățeni care suferă, nu sunt tratați în demnitatea lor umană. Prejudecățile sunt exploatate / Subiectul, parte din așa-zisul război hibrid-mediatic promovat de Rusia (VIDEO)
23:43 - Restanțierii la energie electrică și gaze vor putea fi debranșați. Guvernul a abrogat prin OUG prevederea care interzicea deconectarea rău-platnicilor pe perioada stării de alertă
23:37 - Incendiu de vegetație în Corbeanca. Flăcările s-au răspândit rapid din cauza vântului
22:48 - Grecia, în lupta cu flăcările. Incendiile de vegetație pun în pericol orașele de la periferia Atenei: Este dramatic! Tuturor ne este frică (VIDEO)
22:48 - Irineu Darău, candidatul-surpriză la șefia USR-PLUS: Sunt foarte multe probleme interne. Ceva trebuie să se schimbe în conducerea partidului. Abia aștept dezbaterile cu cei doi contracandidați (VIDEO)
22:24 - Situație dramatică în Grecia. Românii plecați în vacanță au primit avertizarea RO-Alert, din cauza incendiilor puternice de vegetație. O autostrada este închisă
22:10 - Sfârșitul unei ere | Ce performanțe a reușit Leo Messi la FC Barcelona: Lista trofeelor câștigate
22:04 - Cod roșu de vijelii și ploi torențiale, valabil în România. Rafalele vor depăși 100 km/h
21:56 - Acoperișul unui bloc din Lupeni, smuls de vântul puternic și aruncat peste mașini. Două autoturisme au fost avariate (FOTO)
21:45 - E oficial: Aventura lui Leo Messi la Barcelona s-a terminat. Anunțul clubului