Patronul restaurantului "La Cocoșatu" s-ar fi sinucis din cauza unor probleme de familie

Patronul restaurantului "La Cocoșatu" s-ar fi sinucis din cauza unor probleme de familie
Foto: cancan.ro

După ce patronul restaurantului „La Cocoșatu”, Ion Oiță, s-a spânzurat, luni, mai multe teorii privind motivul acestui gest au ieșit la suprafață.

Cea mai plauzibilă teorie pare a fi cea a problemelor din familie, pe care le-a avut în ultimii ani Ion Oiță.

Fiul său, Florin Oiță, a fost implicat, în 2004, într-un grav accident rutier, în urma căruia a fost obligat să renunțe la cariera sportivă.

Tânărul, pe atunci tenismen, se afla pe motocicletă în zona Pieţei Dorobanţi din Capitală, în momentul în care s-a ciocnit violent cu un autoturism condus de Gerard Garret, un cetăţean britanic detaşat, în interes de serviciu, în România. 

Florin a fost operat de urgenţă, iar chirurgii au fost nevoiţi să-i amputeze piciorul drept. După zece luni petrecute la Spitalul de Urgenţă Floreasca, Florin a făcut o infecţie la piciorul stâng. Ca să nu-i fie amputat şi acesta, părinţii tânărului şi-au vândut o parte din proprietăţi şi l-au dus la o clinică din Germania.

Şoferul care a provocat accidentul nu a fost condamnat nici după şase ani de procese. Florin Oiţă se deplasează acum într-un scaun cu rotile sau cu ajutorul cârjelor şi a fost nevoit să renunţe la cariera sa sportivă. Înainte de teribilul accident, Florin era în lotul naţional de tenis şi obţinuse deja un titlu de campion naţional la dublu mixt. Urma să joace în Cupa Davis şi obţinuse şi câteva contracte în străinătate.

Vezi AICI mai multe detalii despre moartea afaceristului Ion Oiţă

Urmăriți B1TV.ro și pe