Patronul unui club din Iași a fost bătut de trei tineri: I-au tăiat urechea pentru că nu a vrut să intervină într-un conflict

Patronul unui club din Iași a fost bătut de trei tineri: I-au tăiat urechea pentru că nu a vrut să intervină într-un conflict
Foto: agenda.ro

Patronul unui local din localitatea Oțeleni, județul Iași, a fost bătut de trei frați, după ce a refuzat să intervină într-un conflict în barul pe care îl deține.Tinerii l-au atacat cu săbii și i-au tăiat o bucată de ureche.

În plus, mama celor trei tineri l-a lovit pe bărbat cu o bucată de lemn în abdomen. Omul este acum în stare gravă în spital.

„Este un pacient care a ajuns în stare gravă în urma agresiunilor. A fost nevoie de evaluare clinică, imagistică și biologică. Vor exista și evaluări suplimentare la neurochirurgie. Din cauza unei anchete medico-legale nu putem da toate detaliile apropos de bilanțul lezional, dar este un pacient cu traumatism cranian, toraco-abdominal, care a necesitat multiple evaluări”, a declarat pentru știrile B1 TV Tudor Ciuhodaru, șef IPU Iași.

De asemenea, Tudor Ciuhodaru a declarat că în momentul de față este greu să spună care va fi prognosticul pacientului, întrucât în evoluția sa pot surveni numeroase complicații.

Potrivit purtătorului de cuvânt IPJ Iași, Ana Maria Irimia, pe numele agresorilor s-au întocmit dosare penale și au demarat o anchetă în urma căreia vor stabili cu exactitate de la ce a pornit scandalul.

I-au tăiat urechea din răzbunare

Embed: " />

Urmăriți B1TV.ro și pe