Patru bărbați au fost prinși înainte să scoată din țară și să vândă în Austria o mașină închiriată din România

Patru bărbați au fost prinși înainte să scoată din țară și să vândă în Austria o mașină închiriată din România

Patru bărbați au fost prinși de polițiști înainte să scoată din ţară şi să vândă la Viena un autoturism de teren închiriat de la o firma din Bucureşti, informează Poliţia Capitalei, citată de Mediafax. Doi dintre ei au fost reţinuţi şi alţi doi sunt cercetaţi în libertate.

„Poliţiştii Serviciului Furturi de Autovehicule au fost sesizaţi de către o femeie în vârstă de 55 de ani, cu privire la faptul că patru persoane ar fi contactat-o şi i-ar fi propus să închirieze un autoturism de la o societate de profil”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.

După închirierea autoturismului, trebuia să meargă împreună cu cei patru în Austria, unde aceştia urmau să vândă maşina. Apoi, femeia trebuia să ducă la Poliţie cheile autoturismului şi să-l declare furat, urmând să primească pentru asta, de la cei patru, 5.000 de euro.

După ce a luat maşina, femeia a predat-o celor patru, urmând să se întâlnească cu aceştia câteva ore mai târziu şi să plece spre Timişoara, iar de acolo mai departe spre Viena.

Întâlnirea nu a mai avut loc, iar femeia, care şi-a da seama că a fost înşelată, a mers la Poliţie şi a făcut un denunţ. Femeia este cercetată, în libertate, pentru instigare la înşelăciune.

Ultima oră
07:31 - Lucian Romașcanu (PSD), reacție în scandalul momentului: „Sexul ți-l dă Dumnezeu, genul ți-l alegi”
07:16 - Fenomene meteo extreme în România. ANM: „Va fi o perioadă destul de complicată”
00:20 - Explicații oficiale pe subiectul „gen” în loc de „sex” în cartea electronică de identitate. Ce spun reprezentanții Ministerului de Interne (VIDEO)
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină