Pensionarii de lux ai României: Cine câștigă cele mai mari pensii din țară (VIDEO)

Pensionarii de lux ai României: Cine câștigă cele mai mari pensii din țară (VIDEO)
Foto: bzv.ro

Există şi pensionari fericiţi în România! Oameni care, ajunşi la bătrâneţe, trăiesc o viaţă lipsită de grija zilei de mâine. Cea mai mare pensie din țara noastră este de 28.000 de lei şi o primeşte un fost magistrat din Capitală, informează B1 TV.

Un fost magistrat se bucură de o pensie de 57 de ori mai mare decât cei mai mulţi dintre vârstnicii de rând. Potrivit datelor Ministerului Muncii, 24% dintre aceştia, adică peste 1,2 milioane de bătrâni, primesc sub 500 de lei pe lună. Însă cel mai bogat pensionar din România trăieşte cu peste 5.000 de euro pe lună.

Pensionarii de lux ai României: Cine câștigă cele mai mari pensii din țară

#DIRECT_ONE_lhzviv#

A doua cea mai mare pensie din țară este de aproape 18.000 de lei şi este încasată tot de un pensionar din Bucureşti.

Şi a treia pensie uriaşă îi revine tot unui bucureştean, care încasează, în fiecare lună, peste 17.000 de lei.

Pe locul 4, găsim o pensie brută de 17.000 de lei pe lună.

Pe ultimul loc în topul celor mai mari pensii din România este un pensionar, tot din Capitală, care are o pensie brută de 16.500 de lei, din care primeşte 13.000 lei lunar.

Tags:
Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)