Percheziții în București și județul Ilfov pentru combaterea evaziunii fiscale: Prejudiciul estimat, 15 milioane lei

Percheziții în București și județul Ilfov pentru combaterea evaziunii fiscale: Prejudiciul estimat, 15 milioane lei
Foto: evz.ro

Polițiștii din cadrul Direcției Generale a Poliției Municipiului București specializați în investigarea fraudelor și investigații criminale desfășoară, joi, 50 de percheziții în București și județul Ilfov pentru combaterea evaziunii fiscale, a contrabandei și a contrafacerii de produse, potrivit unui comunicat al Poliției Capitalei.

”La această oră, poliţiştii D.G.P.M.B specializaţi în investigarea fraudelor şi investigaţii criminale, cu sprijinul colegilor de la Serviciul de Acţiuni Speciale şi sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, pun în aplicare 50 de autorizaţii de percheziţie domiciliară în Bucureşti şi judeţul Ilfov. Scopul acţiunii vizează  combaterea evaziunii fiscale, a contrabandei şi contrafacerii de produse”, se arată în comunicat.

Activitățile comerciale ilicite care prejudiciază grav bugetul statului român, au dus la demararea acestei acțiuni.

Poliţiştii Capitalei fac percheziţii, controale şi verificări la agenţii operatori care achiziţionează şi comercializează diverse mărfuri contrafăcute (produse cosmetice, de îngrijire personală, detergenţi şi cafea), fără a înregistra în evidenţele contabile veniturile realizate.

Prejudiciul estimat este de 15 milioane lei.

  

Ultima oră
00:20 - Explicații oficiale pe subiectul „gen” în loc de „sex” în cartea electronică de identitate. Ce spun reprezentanții Ministerului de Interne (VIDEO)
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)