Brașov: Percheziții la locuința primarului din Ghimbav. Ce legături are edilul cu un clan de interlopi (VIDEO)

Brașov: Percheziții la locuința primarului din Ghimbav. Ce legături are edilul cu un clan de interlopi (VIDEO)

Procurorii DNA fac percheziții miercuri la locuința primarului din Ghimbav, Toma Dorel, precum și la sediul primăriei, informează B1 TV.

Potrivit procurorilor anticorupție, primarul ar fi luat mită într-un dosar pornit de la o firmă din Slatina care ar fi avut contracte cu Primăria Ghimbav. De altfel, descinderi au loc și la un clanul Fluture din județul Olt, pentru că primarul brașovean ar fi primit foloase necuvenite din partea membrilor clanului.

Prejudiciul din acest dosar este estimat la 18 milioane de lei.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:08 - Joe Biden, prima reacție după percheziția efectuată de FBI la reședința lui Donald Trump: „Știm că sunt unii care se concentrează mai mult pe căutarea puterii”
23:49 - Deși în conflict din cauza alegerilor, fostul vicepreședinte Mike Pence îl susține pe Trump în legătură cu percheziția FBI
23:46 - Rusia acuză SUA de „escaladare inutilă și nerezonabilă” privind tratatul pentru reducerea armamentului strategic: „A arătat ca o provocare fățișă”
23:23 - Turiști români, amendați după ce au fost prinși pe aeroport cu nisip, pietre și scoici, furate de pe plajele din Sardinia
23:17 - Picturi cu Mihai Viteazul și stemele Regatului României, descoperite la renovarea Universității de Medicină din Târgu Mureș. Erau „sub actuala zugrăveală”, spune rectorul (FOTO)
23:05 - Detaliile crimei din Argeş şochează anchetatorii! „Este dramatic!”
23:00 - Banchiza din Antarctica a ajuns la cea mai mică suprafaţă înregistrată vreodată, în istoria măsurătorilor din satelit
22:49 - Președinta Asociației Medicilor de Familie București-Ilfov, despre anunțul lui Alexandru Rafila: Ne dă peste cap toate programările. Un coleg a primit 380 de mesaje într-o zi de la pacienți după anunț (VIDEO)
22:20 - UPDATE: Masacru în Argeş. Cinci oameni ucişi de un bărbat cu probleme psihice!
22:07 - Suporterii lui CSA Steaua i-au cerut demisia lui Vasile Dîncu. Ultrașii au trecut și la amenințări: „N-am scăpat de Gigi ca să dăm de voi. Ori vă faceți treaba, ori va fi război” (FOTO)