Peste 20 de localități din Suceava au fost inundate (VIDEO)

Peste 20 de localități din Suceava au fost inundate (VIDEO)

A fost vreme de coşmar în ţară. Viiturile au năvălit cu furie, înghiţind gospodării şi culturi agricole. În judeţul Suceava, râurile au ieșit din matcă și au inundat zeci de localități, informează B1 TV. În unele locuri, apa a ajuns chiar şi la doi metri înălţime. În Vrancea, mai mulţi turişti au fost evacuaţi de la o pensiune izolată de viituri.

Au fost imagini apocaliptice la Gura Humorului, în județul Suceava. Puhoaiele au năvălit cu furie şi au măturat totul în cale. O rupere de nori a făcut ca pârâul Voroneț să iasă din matcă. Apele au pătruns în curţi, grădini şi au înghiţit chiar şi maşini parcate pe marginea drumului.

Autoturismele au plutit pe apele râului, izbindu-se de poduri. Afectată a fost şi clădirea administrativă a pârtiei Șoimul. Viitura a antrenat bușteni care au fost transportați la baza telescaunului.

În unele locuri, apa a ajuns chiar şi la doi metri înălţime. Viitura a fost atat de puternică încât pompierii s-au legat între ei pentru a face față apelor.

Peste noapte, situația s-a agravat: 23 de localități din Suceava au fost afectate de inundații. În total, 317 persoane cu 97 de mijloace de intervenție i-au ajutat pe cei afectați de polile torențiale.

Peste 20 de localități din Suceava au fost inundate

#DIRECT_ONE_eycti3#