Peștele pe care să nu-l mănânci NICIODATĂ. E otrava din farfurie! Pentru români, o DELICATESĂ

Peștele pe care să nu-l mănânci NICIODATĂ. E otrava din farfurie! Pentru români, o DELICATESĂ

Consumul peștelui este recomandat de majoritatea medicilor.

DUMNEZEULE, CE TRAGEDIE PENTRU MIRABELA DAUER! A FOST GĂSITĂ ÎNGROPATĂ SUB NĂMEȚII DE ZĂPADĂ! MILIOANE DE ROMÂNI, ÎN STARE DE ȘOC

Cu toate că cea mai mare parte a nutriţioniştilor îl recomandă, iată că lucrurile stau diferit când analizăm calitatea şi provenienţa peştelui pe care îl consumăm.

ÎNDRĂGITUL ACTOR A MURIT! CINE VA ÎNCASA TOATĂ AVEREA? ASTA DA SURPRIZĂ!

Astfel, este de evitat consumul următoarelor tipuri de pește:

ASTA DA BOMBĂ! VINE NUNTA ANULUI ÎN SHOWBIZ: SMILEY A LĂSAT PE TOATĂ LUMEA MASCĂ: EA E ALEASA SURPRIZĂ! GINA PISTOL, ÎN STARE DE ȘOC

1. Somn din import – Majoritatea somnului din import de pe piaţă provine din Vietnam, ţară care este recunoscută pentru utilizarea antibioticelor în crescătorii. Se recomandă în schimb, peştele de producţie internă sau crapul asiatic.

2. Cod de Atlantic – Pentru că a fost declarat pe cale de dispariţie, codul de Atlantic a fost pus pe lista speciilor protejate de autorităţi. Este recomandat, în schimb, codul de Pacific.

3. Calcan de Atlantic – Că şi codul, calcanul de Atlantic a fost trecut pe lista speciilor protejate, întrucât numărul lor a ajuns la mai puţin de 1% din cantitatea sustenabilă pentru pescuitul pe termen lung. Este recomandat în schimb halibutul, somnul sau tilapia.

4. Somon de Atlantic – Iată un alt peste trecut pe lista celor protejaţi. Majoritatea somonilor de Atlantic au fost contaminaţi de peştii din crescătorii, ceea ce a contribuit la decimarea lor. Este recomandat în schimb somonul sălbatic de Alaska.

5. Rechin – Rechinul se află în vârful lanţului trofic, deci există un pericol destul de mare că peştele să fie contaminat cu mercur. Mai mult decât atât, numărul rechinilor este în continuă scădere, ceea ce pune în pericol ecosistemul . Sunt recomandaţi în schimb halibutul de Pacific şi macroul de Atlantic.

6.Tonul de Atlantic – Studii efectuate recent relevă faptul că tonul de Atlantic este puternic contaminat cu mercur. În plus, este pe cale de dispariţie, fiind trecut pe lista peştilor protejaţi. Puteţi opta în schimb pentru ton din Canada, care înregistreazăun nivel mai scăzut de mercur.

Urmăriți B1TV.ro și pe