Pilotul avionului prăbușit lângă Craiova, transferat la un spital din București (Imagini EXCLUSIVE de la locul incidentului)

Pilotul avionului prăbușit lângă Craiova, transferat la un spital din București (Imagini EXCLUSIVE de la locul incidentului)

Locotenent-comandorul Relu Ioana, în vârstă de 35 de ani, pilotul care a reușit să se catapulteze înainte de prăbușirea avionul militar IAR 99 va fi transferat cu un avion militar Spartan de la baza militară din Craiova la spitalul militar din București.

Potrivit medicilor, el a suferit multiple traumatisme la membre și traumatisme craniene și are arsuri pe 10% din corp. Din fericire, pilotul este conștient.

În urma prăbușirii, joi, a unui avion militar în apropierea Aeroportului Craiova un pilot a murit, iar celălalt s-a catapultat.

Avionul, tip IAR 99, executa un zbor de antrenament şi s-a prăbuşit la o distanţă de aproximativ doi kilometri de aeroport, într-o zonă cu case.

Potrivit unui comunicat al MAPN,  acest tip de aeronavă a fost oprit de la zbor, conform procedurilor, până la obţinerea unor date preliminare care să elucideze cauzele producerii accidentului.

Parchetul militar Timişoara a început cercetările în acest caz.

Vezi AICI mai multe detalii despre prăbușirea avionului IAR

Imagini de la locul prăbușirii avionului IAR

Embed: " />