"Pirații din Caraibe 5", furat de hackeri. Aceștia vor să-l pună pe internet înainte să fie lansat. Ce fac producătorii (VIDEO)

"Pirații din Caraibe 5", furat de hackeri. Aceștia vor să-l pună pe internet înainte să fie lansat. Ce fac producătorii (VIDEO)
foto: teasertrailer.com

Partea a cincea din seria "Pirații din Caraibe", "Dead Men Tell no Tales", care urma să fie lansată pe 25 mai, a fost furată de hackeri. Aceștia îi amenință pe producători că vor publica filmul online înainte ca acesta să fie lansat oficial, în cazul în care nu vor plăti o sumă uriașă de bani.

Șeful executiv al Disney, Bob Iger, a dezvăluit că hackerii cer o răscumpărare uriașă pentru a nu face scenele din film publice. Acesta nu a dat prea multe informații legate de această situație, însă a explicat că compania nu vrea să se supună șantajului, ci colaborează cu poliția federală în vederea prinderii făptașilor, potrivit Click.

Hackerii au spus că au de gând să publice 5 minute din film, pentru început, urmând ca apoi să pună părți a câte 20 de minute, dacă nu vor primi suma de bani cerută.

Acesta nu este singurul caz de acest gen de la Hollywood. Un grup de hackeri a publicat luna trecută pe internet cel de-al cincilea sezon din Orange is the New Black după ce Netflix a refuzat să plătească suma de bani cerută de ei.

Trailerul noului film "Pirații din Caraibe: Dead men tell no tales"

#DIRECT_ONE_e29myy#

Ultima oră
22:51 - Emilian Imbri: Toți cei care sunt, în prezent, în ATI nu sunt vaccinați. Sunt și persoane tinere internate (VIDEO)
22:12 - Octavian Jurma, avertisment cu privire la valul patru: Majoritatea cazurilor de COVID-19 sunt cu varianta Delta. Relaxarea este înspăimântătoare (VIDEO)
22:11 - De ce nu sunt desființate pensiile speciale? Claudiu Năsui: Nu e consens în coaliție. USR-PLUS, cu 15% în Parlament, trebuie să mobilizeze 51%. Când vezi votul, vezi adevărata poziționare a unui partid (VIDEO)
21:51 - Turiștii se plâng de prețurile de pe litoral. Cât trebuie să plătești pe un colac și o pereche de papuci de plajă la Mamaia dacă le-ai uitat acasă
21:35 - Claudiu Năsui: Clasa politică a inventat funcții inutile ca să existe salarizare pentru unii. Vrem să schimbăm legislația, să desființăm sinecurile. Cred că românii nu-și dau seama câte sinecuri sunt în statul român (VIDEO)
21:10 - Tánczos Barna nu mai vrea să vadă mașini mai vechi de 15 ani. Ce soluții propune ministrul Mediului pentru autovehiculele poluante
21:06 - Bogdan Aurescu, discuții cu Josep Borrell, șeful diplomației UE, despre implicațiile atacului asupra navei Mercer Street, în care și-au pierdut viața un român și un britanic. Mesajul ministrului
20:39 - Cât lemn s-a furat din pădurile României? Tanczos Barna: „Dacă hoţul nu este prins, nu ştii cu cât a plecat” (VIDEO)
20:33 - Alertă de caniculă și incendii de vegetație în Grecia. Două suburbii din Atena, unde se aflau și turiști,  evacuate din calea flăcărilor
20:13 - Universitatea Oxford: Spania, în fruntea listei vaccinărilor anti-COVID-19. Bulgaria şi România, în coada clasamentului