Podul din Sinaia a intrat în reabilitare și îngreunează traficul pe DN1. Explicațiile CNAIR

Podul din Sinaia a intrat în reabilitare și îngreunează traficul pe DN1. Explicațiile CNAIR
Cozi kilometrice pe drumul spre munte, pe DN1. sursă foto: captură YT

Reparaţiile la un pod de pe DN1 scurtează cu ore bune vacanţele celor care merg spre Buşteni, Predeal sau Braşov.

Reparaţiile se vor termina abia la sfârşitul lunii octombrie

Podul de la Sinaia a intrat în reabilitare, chiar la începutul sezonului turistic de la munte. Lucrările nu se vor termina curând, ci abia spre sfârşitul lunii octombrie. Mai marii de la Drumuri se scuză şi spun că până acum nu au avut timp să facă reparaţiile.

Cozi kilometrice s-au format pe drumul spre munte, pe DN1. Se lucrează în zona Posada, la intrarea în Sinaia, la podul peste râu Prahova.

Alin Șerbănescu, CNAIR: Primăvara nu putem, pentru că vine Paştele. După aia nu putem pentru că vine 1 Mai. După aia nu putem pentru că vine sezonul estival. După aia trebuie să aşteptăm sezonul estival. Acum este momentul în care, în sfârşit, putem să facem şi noi lucrările pe care trebuie să le facem.

Delia State, Centrul InfoTrafic: Pentru prevenirea accidentelor rutiere, sfătuim şoferii să circule cu foarte multă atenţie, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure foarte bine la schimbarea direcţiei de mers, semnalizând din timp această intenţie şi evitând depăşirile periculoase ale coloanelor formate.

Reparaţiile se vor termina abia la sfârşitul lunii octombrie. Aşa că, până atunci, ca să ajungă la munte şoferii trebuie să treacă prin ambuteiaje.

Urmăriți B1TV.ro și pe