Polițiștii ajung să protejeze salvamarii de agresivitatea unor turiști pe care încearcă să îi recupereze din furia valurilor

Polițiștii ajung să protejeze salvamarii de agresivitatea unor turiști pe care încearcă să îi recupereze din furia valurilor
Captură Video - Ziua de Constanța / Youtube

Salvamarii au arborat steagul roșu: scăldatul este interzis; vântul suflă cu putere pe litoral iar ajung în unele zone și la doi metri, în special în sudul litoralului. 

Salvamarii au înroșit fluierele toată ziua

Ca de obicei, numeroși turiști nu au respectat avertismentele autorităților care au fost nevoite să detașeze echipaje de poliție pentru a aplana conflicetele cu cei care încearcă se le protejeze viața scandalagiilor de furia valurilor.

Polițiștii intervin pentru a proteja salvamarii de agresivitatea unora pe care încearcă să-i salveze

Nu de puține ori, salvatorii devin la rândul lor victime ale bădărăniei și agresivității iar în aceste cazuri poliția este solicitată pentru a amenda persoanele recalcitrante.

Astăzi, în ciuda faptului că tinerii salvamari le făceau semne disperate să nu se aventureze dincolo de geamanduri, anumiți turiști nu doar că le ignorau avertismentele dar le-au adresat și injurii.

Salvamarii declară că, indiferent de măsurile instituite de autorități sau de eforturile lor, se confruntă mereu cu persoane recalcitrante care nu au respect nici față de munca lor dar nici pentru propria siguranță.

Urmăriți B1TV.ro și pe