Decizie șocantă a procurorilor: Parchetul a clasat dosarul în care Pomohaci era acuzat de corupere de minori (VIDEO)

Decizie șocantă a procurorilor: Parchetul a clasat dosarul în care Pomohaci era acuzat de corupere de minori (VIDEO)

Fostul preot Cristian Pomohaci poate răsufla ușurat! Parchetul a clasat dosarul în care era acuzat de corupere de minori pe motiv că faptele s-ar fi prescris. Pomohaci a intrat în vizorul anchetatorilor în urmă cu doi ani când un tânăr a reclamat că ar fi fost agresat sexual de preot în urmă cu mai mulți ani. Scandalul a dus la excluderea lui Cristian Pomohaci din rândul clericilor.

Acestea sunt înregistrările care au pus pe jar Biserica Ortodoxa Română în 2017. Preotul Cristian Pomohaci ar fi încercat să convingă un adolescent de 17 ani să- i ofere favoruri sexuale. Chiar dacă s-a dispus clasarea, procurorii au efectuat mai multe cercetări în cauză .

La percheziţia făcută la Cristian Pomohaci acasă, imediat după declanşarea anchetei, procurorii au găsit o tabletă a părintelui, care ar fi aratăt, potrivit unor surse că ar fi accestat de mai multe ori site-uri pentru homosexuali.

Mai mult, la dosar ar fi declaraţii ale unor bărbaţi, care atunci erau minori, care ar fi povestit că au fost racolaţi în urmă cu câţiva ani de Cristian Pomohaci, pentru a întreţine relaţii sexuale.

Un alt martor, care este acum student in Olanda, le-ar fi spus procurorilor că atunci când avea 16 ani ar fi fost contactat pe internet de Cristian Pomohaci. Cei doi s-ar fi intalnit şi ar fi întreţinut de trei ori acte sexuale contra unor sume de bani.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
00:15 - Judo: Alexandru Raicu a câștigat medalia de bronz la turneul de Grand Slam de la Paris
23:49 - Mai multe persoane s-au adunat în fața Spitalului Județean Satu Mare pentru a cere explicații despre moartea unei tinere gravide. Medicii spun că starea femeii s-a deteriorat rapid
23:10 - Marius Șumudică a revenit cu victorie în Turcia și a făcut spectacol la conferința de presă, dar e atacat de un fost translator: „Ne insultă țara pe la spate”
22:53 - Beatrice Mahler: Am triplat consumul de oxigen față de valul 3 / Măsurile suplimentare din spital ne creează o stare de confort care a lipsit în trecut
22:31 - Gina Pistol și fetița au plecat din casa lui Smiley
22:14 - Principalul suspect pentru uciderea parlamentarului britanic David Amess, audiat ore întregi de forțele antitero. BBC: Un nou atac terorist e încă „probabil” în Marea Britanie
21:43 - Manifestație împotriva fascismului la Roma, cu circa 200.000 de persoane. Demonstranții au cerut interzicerea grupului Forza Nuova (VIDEO)
21:17 - Vlad Voiculescu: Singura coaliție posibilă pentru USR PLUS, cea cu PNL și UDMR. Dacă nu se vor întoarce la negocieri până în cursul zilei de duminică, probabil veți vedea un guvern USR PLUS în Parlament (VIDEO)
20:58 - Un tânăr dat în urmărire națională a fost împușcat de polițiști. Bărbatul încercase să fugă de oamenii legii
20:41 - Alexandru Rafila: Ne așteptăm la un număr și mai mare de morți. Problema e durata valului 4, nu atingerea vârfului său