Victor Ponta, atac dur la contestatarii Corinei Creţu: Dincolo de aceşti „şobolani” sunt milioane de români ce nu pot fi cumpăraţi cu bani murdari

Victor Ponta, atac dur la contestatarii Corinei Creţu: Dincolo de aceşti şobolani sunt milioane de români ce nu pot fi cumpăraţi cu bani murdari

Victor Ponta îi ia partea comisarului european Corina Creţu în scandalul cu PSD privind banii europeni pentru proiecte. Fostul premier arată că aceasta a contribuit din plin pentru ca România să absoarbă 5 milioane de euro, iar motivul pentru care este atacată vine din faptul că „tâlharii” nu mai pot fura toţi banii europeni.

Victor Ponta îi transmite Corinei Creţu că dincolo de „şobolanii” care o atacă sunt milioane de români care apreciază munca şi seriozitatea şi nu pot fi cumpăraţi de banii murdari ai lui Liviu Dragnea.

Redăm mai jos integral postarea lui Victor Ponta:

1. Inteleg supararea Corinei Cretu si o gasesc absolut indreptatita – eu pot sa demonstrez cu cifre si documente faptul ca Romania a reusit sa absoarba 5 miliarde de euro care s-ar fi pierdut daca nu era comisar european la Dezvoltare Regionala ( si daca nu avea in jurul sau o echipa de oameni profesionisti)/ iar acum se vede acuzata si insultata de niste talhari care nu pot sa fure chiar toti banii europeni care ajung in tara si atunci prefera sa ii blocheze!

2. Inteleg sica , fiind membra PSD de peste 25 de ani, este socata sa fie insultata si acuzata de tradare de niste fosti PDisti ai lui Basescu si niste fosti bufoni PRMisti .

3. Stiu chiar mai bine decat Corina faptul ca cei care ma linguseau cel mai gretos la televizor cand eram Prim Ministru sunt cei care ma fac azi in fiecare zi “securist, tradator, las” / si stiu si cati oameni mi-au spus ca nu ma suportau si nu m-au votat pentru ca ma stiau doar din acele emisiuni “omagiale” / este o lectie de viata amara dar extrem de utila si necesara pt viitor / in plus , sigur ca banii lui Dragnea sunt cei mai importanti acum, dar o sa ma amuz teribil cand cei care il “slujesc” azi il vor infiera cel mai tare a doua zi dupa ce nu va mai fi la Putere!

4. Dar stiu cel mai important lucru pe care trebuie sa il inteleaga si Corina Cretu si toti cei care fac lucruri bune pr Romania si primesc in schimb linsaj televizat si calomnii insuportabile : dincolo de acesti “sobolani” ( ca sa folosesc limbajul lui Daddy) sunt milioane de romani care aprecieaza munca si seriozitatea, care nu pot fi nici mintiti nici cumparati cu bani murdari ! Si pentru acesti romani merita sa ne facem datoria!