Prahova: Doi bărbați au fost arestați după ce au furat un pachet de țigări, sub amenințarea pistolului

Prahova: Doi bărbați au fost arestați după ce au furat un pachet de țigări, sub amenințarea pistolului
Foto: cigarettes-cigarettes.com

Doi bărbaţi din comuna prahoveană Ariceştii Rahtivani au fost arestaţi preventiv, pentru tentativă la tâlhărie şi furt calificat, după ce au încercat să-i fure unui tânăr un pachet cu ţigări sub ameninţarea unui pistol, arma fiind găsită în urma unor percheziţii la domiciliul unuia dintre ei, arată Mediafax.

Un tânăr de 19 ani şi unul de 21 de ani au fost arestaţi preventiv, joi, sub acuzaţiile de tentativă la tâlhărie şi furt calificat, cei doi fiind ridicaţi în urma a trei percheziţii domiciliare.

În una dintre casele percheziţionate a fost găsit pistolul folosit de cei doi, acesta făcând parte din categoria armelor neletale.

Joi, cei doi suspecţi au fost prezentaţi instanţei, primind mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile. Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

Ultima oră
12:59 - Bilanțul epidemiologic, în creștere: 233 de cazuri noi de infecție cu coronavirus și 6 decese raportate în 24 de ore. La ATI sunt 60 de pacienți cu COVID-19
12:51 - PSD: Am atacat în instanță măsura restrângerii disproporționate a participării la mitinguri (DOCUMENT)
12:34 - COVID-19: Obiectivul privind vaccinarea cu cl puțin o doză a 70% din populația adultă, atins în SUA
12:30 - Juan Carlos I și-ar dori să revină în Spania. Suspectat de nereguli financiare în țara sa, regele emerit spaniol duce o viață de lux în Emiratele Arabe Unite
11:47 - Spargeri auto în serie în Grecia. Românii, luați la țintă de hoți: „Poliția nu face nimic”
11:35 - Larisa Iordache: „Am încercat și am sperat până în ultima clipă pentru această finală olimpică. Din păcate, iar, drumul meu este împietrit…”
11:25 - Cod galben de disconfort termic ridicat în București și în 10 județe, valabil în intervalul 2-5 august. Dinu Mărășoiu: Chiar și nopțile sunt călduroase (VIDEO)
11:17 - Anchetă în cazul atletei Krystsina Tsimanouskay, forțată să părăsească Jocurile Olimpice, după ce l-a criticat pe Lukașenko. Belarus riscă sancțiuni dure
10:51 - Produse expirate de ani de zile la o terasă din Timiș. Sorin Șușanu, pe B1 TV: Discutăm despre o gamă largă de produse. Inclusiv condimentele și produsele din trusa medicală erau expirate (VIDEO)
10:45 - Lider al opoziției din Belarus, găsit mort în Ucraina. Autoritățile de la Kiev investighează o posibilă crimă