Preotul care a asistat la incinerarea lui Andrei Gheorghe a prevestit venirea Apocalipsei

Preotul care a asistat la incinerarea lui Andrei Gheorghe a prevestit venirea Apocalipsei

Preotul care l-a însoțit pe Andrei Gheorghe pe ultimul drum, Adrian Singurov, a prevestit, anul trecut, venirea Apocalipsei, acesta declarând că va avea loc pe 23 septembrie 2017.

Data nu a fost aleasă întâmplător, pe internet existând o adevărată isterie legată de „Apocalipsa 12”, așa cum a fost ea intitulată.

Pentru prevestirea acesteia a fost invocată o profeție biblică din Apocalipsa Sfântului Ioan, în care se spune că pământul se va sfârși atunci când constelațiile și planetele se vor alinia conform textului biblic: „Și s-a arătat din cer un semn mare: o femeie înveșmântată cu soarele și luna era sub picioarele ei și pe cap purta cununa din 12 stele”.

Astfel, preotul, nerecunoscut de BOR, a postat pe contul lui de Facebook o fotografie de la mare, în care scria: „Mai sunt două săptămâni până la Apocalipsă! Zen attitude! Creioanele jos, nimeni nu mai îngrașă porcul în ajun”.

Ultima oră
20:42 - Tanczos Barna, despre cazul Octavian Berceanu: Trebuie să creăm instituții care merg mai departe fără sincope și dacă un conducător bun părăsește corabia guvernării. Sper că săptămâna viitoare vor fi ape mai liniștite în coaliție (VIDEO)
20:36 - Ministrul Mediului, Tánczos Barna, despre urșii care au terorizat Brașovul: „E perioada în care aceste exemplare se apropie din ce în ce mai mult de localități”
20:22 - Ministrul Mediului, Tánczos Barna: Nu mai există acel fenomen de despădurire care s-a constatat acum 5 – 10 ani. A existat complicitate din partea multor organe care ar fi trebuit să protejeze pădurea
20:13 - Tanczos Barna, după discuția cu activistul de mediu bătut la Suceava: I-am spus că trebuie să avem tot timpul grijă să nu se întindă coarda foarte mult. Nu vom reuși niciodată să ne substituim organelor de anchetă (VIDEO)
20:00 - Focar de COVID-19 la Primăria Deva: „Au fost luate măsuri de dezinfecție, iar persoanele bolnave au intrat în izolare”
19:49 - Comisia Europeană va lansa un plan pentru ca UE să facă față la creșterile mari de prețuri la energie
19:41 - Irineu Darău, după ce a spus că alegerile din USR PLUS au fost organizate inechitabil, incompetent și anti-democratic: „Nu cred că poți trata un candidat în felul acesta” (VIDEO)
19:16 - ANAF: Şase firme cu sedii în Bucureşti şi judeţul Gorj au vândut cosmetice de 62,5 milioane lei, fără factură
19:12 - Emilian Imbri: Intensitatea pandemiei o creează omul prin comportamentul lui / Nu cred că ține încă de anotimpuri, în alte țări și vara a fost o explozie de infectări / N-ar fi fost nimic dacă relaxarea era dublată de vaccinare (VIDEO)
19:11 - DENT ESTET, parte a grupului MedLife, reconfirmă poziția de lider al pieței de servicii stomatologice din România, anunțând o creștere de 60% a cifrei de afaceri în primul semestru din acest an față de aceeași perioadă a anului trecut