HALUCINANT! Un preot din Neamţ îi ameninţă pe cei care boicotează referendumul că nu-i va mai împărtăşi (FOTO)

HALUCINANT! Un preot din Neamţ îi ameninţă pe cei care boicotează referendumul că nu-i va mai împărtăşi (FOTO)
Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Mesaj halucinant al unui preot din județul Neamț supărat, cel mai probabil, pentru recordul negativ de prezență înregistrat sâmbătă, în prima zi a desfăşurării referendumului privind familia tradiţională.

Faţa bisericească i-a ameninţat, într-un mesaj postat pe Facebook, pe cei care nu vor veni la vot că nu-i va mai împărtăși și că vor trebui să-și caute alt duhovnic, scrie stiri-neamt.ro.

”Imi asum, ca duhovnic, nu voi mai da Sf. Impartasanie celor care sunt impotriva lui Hristos! O spun public pentru ca nu are rost sa vii sa-mi spui ca esti crestin ortodox, dar nu votezi pt familie. Cauta-ti alt duhovnic, mult succes! – este mesajul postat de un preot paroh din comuna Zănești sâmbătă seară, la ora 20:30.

În prima zi a referendumului a fost înregistrat un record negativ de prezenţă la referendumul pentru redefinirea familiei în Constituţie, prezentându-se la urne doar 5,72% dintre alegători, adică 1.046.583 de persoane, potrivit datelor prezentate de Biroul Electoral Central (BEC).

Reprezentanţii Bisericii Ortodoxe Române (BOR)s-au implicat activ în campanie, îndemnându-i pe credincioşi să participe la referendum şi să voteze „DA”.

(Foto: stiri-neamt.ro)