Președintele unei secții de votare din Buzău a fost preluat de ambulanță după ce s-a simțit rău

Președintele unei secții de votare din Buzău a fost preluat de ambulanță după ce s-a simțit rău

Preşedintele unei secţii de votare din Mărăcineni (Buzău) a fost preluat de o ambulanță și transportat la spital, duminică, la scurt timp de la deschiderea urnelor, după ce i s-a făcut rău, în timp ce președintele unei alte secţii de votare din județ nu s-a putut prezenta pentru că s-a îmbolnăvit, informează Mediafax.

Potrivit președintelui Biroului Electoral Județean (BEJ) Buzău, judecătorul Mihail Stănescu, două cazuri neprevăzute s-au înregistrat la deschiderea urnelor, însă în nicio situație nu a fost afectat procesul electoral.

Conform sursei citate, președintelui unei secții de votare din localitatea Mărăcineni i s-a făcut rău la scurt timp de la deschiderea urnelor. Președintele secției de votare, o femeie, a suferit o cădere de glicemie, motiv pentru care a fost solicitată o ambulanță care a preluat-o și transportat-o la spital.

Președintele BEJ a spus că procesul electoral nu a fost afectat, conducerea secției fiind preluată de locțiitorul președintelui.

Pe de altă parte, la o secție de votare din municipiul Buzău membrii biroului au fost anunțați la ora 07:00 că președintele nu se poate prezenta pentru că s-a îmbolnăvit, fiind transportat la spital. Și în acest caz, activitea a fost preluată de locțiitor, iar procesul electoral nu a fost afectat.

Potrivit președintelui BEJ Buzău, până la ora transmiterii acestei știri nu au fost formulate plângeri ori reclamații.