Primele cuvinte ale fratelui lui Ionuț către bunica sa: ”Câinii s-au năpustit peste el, cred că l-au omorât”

Primele cuvinte ale fratelui lui Ionuț către bunica sa: ”Câinii s-au năpustit peste el, cred că l-au omorât”
Foto: Libertatea.ro

Anchetatorii au anunțat care au fost primele cuvinte rostite de Andrei Anghel, fratele mai mare al copilului ucis de maidanezi într-un parc din București, întorcându-se în parc imediat după ce fratele său a fost atacat de maidanezi.

”Fugeam amândoi de câini. Ionuț s-a împiedicat, câinii s-au năpustit peste el. Cred că l-au omorât”, ar fi spus Andrei către bunica sa, potrivit anchetatorilor citați de B1 TV.

Declarația copilului contravine primelor declarații ale bunicii sale, care spunea că Andrei i-a zis din start că Ionuț a fost omorât.

Băiatul ar urma să fie audiat acasă, dar asta doar după ce psihologul pe care l-a frecventat de la tragicul accident în care fratele său și-a pierdut viața își va da acordul.

Se știe exact ce făceau Ionuț, copilul omorât de o haită de câini, și fratele său, Andrei, cu puține momente înainte de a avea loc tragedia. Imaginile de pe o cameră de supraveghere din Parcul Tei arată cum cei doi se jucau înainte ca micuţii să treacă de gardul către terenul părăsit. Copiii alergau nesupravegheați, iar din imagini bunica lipsește. (Detalii AICI)