Primele mărturii ale salvamontistei agresate de un interlop, în stațiunea Straja: I-am cerut să nu-mi adreseze injurii, a reacționat cum s-a văzut (VIDEO)

Primele mărturii ale salvamontistei agresate de un interlop, în stațiunea Straja: I-am cerut să nu-mi adreseze injurii, a reacționat cum s-a văzut (VIDEO)

Eram un turist simplu, ca toţi ceilalţi, iar eu, fiind obişnuită să previn accidentele şi să informez cetăţenii din staţiune, i-am explicat politicos că nu are rost să adreseze nimănui injurii. Este prima declaraţie dată de salvamontista bătută în barul din staţiunea montană Straja. În exclusivitatea pentru B1 TV, fata a declarat că acesta a răspuns agresiv.

”În acea seară eram un turist simplu, ca toţi ceilalţi, iar eu, fiind obişnuită să previn accidentele şi să informez cetăţenii din staţiune, i-am explicat politicos că nu are rost să adreseze nimănui injurii. Însă el a reacţionat după cum s-a văzut”, a declarat pentru B1 TV, femeia agresată.

Primele mărturii ale salvamontistei agresate

#DIRECT_ONE_5hf7y6#

Pasiunea pentru munte, dar şi pentru a salva vieţile turiştilor mai aventuroşi, au făcut-o pe Miruna să îmbrăţişeze această meserie. O făcea din plăcere şi de cele mai multe ori pe bază de voluntariat. Nici nu era greu de închipuit ce profesie va alege tânăra, având în vedere că tatăl ei este tot salvamont la Streja. Încă de la vârsta de un an, Miruna l-a însoţit pe acesta în
câteva din escapadele sale montane. Nu şi în seara fatidică din păcate.

”Au fost invitați pentru a serba ziua de naștere a DJ-ului. Prin această conjunctură a fost și Miruna.(…) Nu a făcut rău nimănui, ci numai bine. Are peste 60 de acțiuni de intervenție și salvare”, a declarat George Resiga, de la Salvamont Straja.

Acum cei care ar fi trebuit să o salveze pe ea au plimbat-o printre spitale şi chiar au externat-o deşi Miruna a suferit un truamtism cranian şi a zăcut inconştientă pe podeaua barului din staţiune.

Tags: