Primele secunde de teroare ale incendiului de la Spitalul Matei Balș. Imagini dramatice (VIDEO)

Primele secunde de teroare ale incendiului de la Spitalul Matei Balș. Imagini dramatice (VIDEO)
foto:pixabay

Au apărut primele imagini de la incendiul izbucnitla ora 5 dimineața, vineri, la Spitalul Matei Balș din București. În imaginile surprinse pe cameră se poate observa cum fumul dens iese de pe geamul salonului în care erau internați pacienți imobilizați la pat, în stare gravă de sănătate, arșii de vii.

5 decese au fost confirmate până acum, în urma tragediei de la Spitalul Matei Balș din București. Primul echipaj IGSU s-a prezentat la fața locului în 10 minute. În 29 de minute a fost stins incendiul. Printre cei care au pus umărul la salvarea unor pacienți se numără dr. Cătălin Apostolescu, medicul care s-a ales cu mai multe răni în urma intervenției.

Primele imagini de la tragedia de la Spitalul Matei Balș din București (VIDEO)

Imaginile oferite de Radio EuropaLiberă prezintă sugestiv momentelede groază de la unitatea sanitară din București.

Sursă video: Elena Vijulie Tănase, Radio Europa Liberă.

Un supraviețuitor al incendiului, dezvăluiri cutremurătoare

Un fost pacient de la Matei Balș a lansat atacuri dure la adresa managementului spitalului.

„Am fost internat în Pavilionul V, chiar în salonul 63, ălape care îl vedeți ars, care a devenit celebru. Mă încălzeam văitându-mă, scriind pe Facebook că îmi este frig, cerând o pătură în plus și cerând de la familie de urgență un trening mai călduros. Am fost foarte, foarte dezamăgit pentru lipsa de interes a managementului.

Am mai fost întrebat și spun că trebuie făcută o diferență fermă, clară, intre corpul medical, cei care îngrijesc bolnavii, care le schimbă pamperșii și le dau de mâncare și le atârnă perfuzii din zi la orice oră din noapte și cei care administrează. Nu o rugam pe asistentă să facă mai multă căldură. Responsabilitatea era a managerului, care era preocupat de campania electorală. Managerului acelui era preocupat să-și facă reclamă la TV și să ajungă senator”, a dezvăluit pentru B1 TV fostul pacient de la Matei Balș.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:03 - Vasile Dîncu: În Europa, la nivelul întregii echipe NATO, există un deficit în ceea ce privește înzestrarea militară / Ne îngrijorează prezența Rusiei pe Insula Șerpilor
00:03 - Marea Britanie oferă vaccinul împotriva variolei pe măsură ce cazurile de variola maimuței se răspândesc rapid în țările europene
23:47 - Cristian Diaconescu: Trebuie să mai existe pe verticala de decizie la Moscova persoane cu care să se poată dialoga. S-a creat mentalul că totul se închide la Putin, dar e o autocrație cu un establishment politic uriaș (VIDEO)
23:29 - Liderul PSD, Marcel Ciolacu, despre performanțele economiei României la nivel european: „Guvernul va trebui să vină cu un nou pachet pentru a echilibra lucrurile”
23:28 - Ministerul de Externe ucrainean despre ignoranța Kremlinului: „Rusia a ales război, nu negocieri”
23:10 - Româncele și-au aflat adversarele din primul tur de la Roland Garros. Pe cine vor înfrunta Simona Halep și celelalte „tricolore” de pe tabloul principal de la Paris
23:02 - Fiona Hill, fosta consilieră a președintelui Trump: „Putin va găsi o modalitate de a-și îndeplini în continuare obiectivele din război/ El trăiește într-o bulă”
22:50 - Adela Popescu a dezvăluit care a fost cel mai stânjenitor moment din viața ei: „Mi-a făcut bine ca am rezistat cu brio”
22:42 - Momente controversate și la finala Cupei. Suporterii lui Sepsi Sfântu Gheorghe s-au întors cu spatele la intonarea imnului României, iar apoi au scandat „Ungaria, Ungaria” (FOTO)
22:25 - Sepsi Sfântu Gheorghe a câștigat în premieră Cupa României. Victorie la pas în finala cu FC Voluntari