Primul termen în procesul intentat de jurnalista B1 TV protestatarului care a agresat-o la mitingul Antena 3

Primul termen în procesul intentat de jurnalista B1 TV protestatarului care a agresat-o la mitingul Antena 3

Săptămâna viitoare se judecă primul termen în procesul intentat de jurnalista B1 TV Mădălina Dicu protestatarului care a agresat-o în timpul mitingului organizat de Antena 3 la Palatul Cotroceni.

Se întâmpla pe 10 august, la aşa -zisa plimbare a jurnaliştilor Antenei 3. În timpul manifestaţiilor, Mădălina Dicu- reporter trimis la filmare, a fost lovită de Alexandru Gheorghiu, în vârstă de 66 de ani.

Jandarmeria Română a considerat atunci că nu a fost nevoie să intervină, deşi în văzul tuturor se produceau agresiuni.

În acelaşi timp, purtătorul de cuvânt al instituției încerca să convingă că nu e niciun miting la Cotroceni. A fost doar o plimbare. B1 TV a cerut demiterea lu Mircea Olaru de la conducerea Jandarmeriei, însă nu s-a luat nicio măsură.

Ultima oră
13:19 - Florin Cîțu: Nu voi purta niciodată o geacă pe care scrie ”Votaţi PSD!”. Voi lupta pentru refacerea coaliţiei, dar nu voi permite ca PNL să fie înghenunchiat / Premierul și-a pierdut vocea până la finalul discursului (VIDEO)
12:51 - Discursul lui Klaus Iohannis, acoperit de susținătorii lui Ludovic Orban. Ce s-a scandat (VIDEO)
12:45 - Florin Cîțu, huiduit în timpul discursului de la congresul PNL: Cei care strigați ”demisia” înseamnă să vă dați jos propriul Guvern, da? Numai Dragnea făcea asta! (VIDEO)
12:31 - Ludovic Orban: PNL a reușit să învingă ciuma roșie. Cea importantă decizie strategică a fost cea din 2018, când am stabilit clar – Candidatul la președinție e Klaus Iohannis, candidatul la funcția premier e liderul PNL
11:59 - Kelemen Hunor: Putem să avem dispute, dar să nu renunţăm la parteneriat. Să trecem peste neînţelegerile şi orgoliile personale (VIDEO)
11:43 - Klaus Iohannis: Nu există niciun motiv ca premierul să fie demis sau să-și dea demisia / Guvernarea nu e un loc în care unii parteneri se confruntă de parcă ar fi pe rețelele sociale, iar când apare primul impas își iau lucrurile și pleacă (VIDEO)
11:28 - MAE: Românii nu vor mai putea să intre în Marea Britanie cu buletinul din octombrie 2021
11:12 - Klaus Iohannis, la congresul PNL: Sub scuza confruntării democratice firești nu se pot ascunde atacurile la persoană / Cu atât mai mult când premierul și miniștrii liberali sunt atacați din toate părțile, PNL ar trebui să-i susțină (VIDEO)
11:01 - Raluca Turcan: Mă interesează ca votul să fie corect, iar PNL să livreze rezultate bune. Trebuie să iasă un premier întărit din acest congres (VIDEO)
10:49 - Surse: Mai mulți liberali din echipa lui Ludovic Orban ar fi început să rupă perdelele care ar fi secretizat votul la congres